EEM Groepenkasten

Eemslander Shanty’s organiseren buitenfestival in Veenpark

eemslander shantys klazienaveen shantykoorKlazienaveen/Barger-Compascuum – De Eemslander Shanty’s organiseren weer een prachtig en gezellig buitenfestival met een internationale bezetting van Shanty koren in het Veenpark.

Op zondag 28 juni kunnen bezoekers van het Veenpark in Barger‐Compascuum genieten van de optredens van 6 Nederlandse en Duitse Shanty koren. De koren zijn op verschillende locaties op het park te zien en te horen, van 13.00 tot 17.00 uur. Er zijn in totaal bijna 300 koorleden, verdeeld over de 6 deelnemende shantykoren, actief op deze dag.

Deelnemende koren

De deelnemende koren zijn:

  1. Eemslander Shantys Klazienaveen
  2. Shanty-Chor Barssel
  3. Abel Tasman Koor Sebaldeburen
  4. Shanty-Chor Wasserstadt Nordhorn
  5. De Peijesjongens Drachten
  6. Shanty-Chor Geeste

Voor het festival gelden de normale entreeprijzen van het park. Abonnementhouders hebben natuurlijk gratis toegang. Alle bezoekers van het festival kunnen dus ook het gehele Veenpark bezoeken en gebruik maken van de treinen en een tochtje met de boot maken.

Gezamelijk optreden

Om 17.00 uur sluiten alle koren af met een gezamenlijk optreden op de muziekkoepel. Deze samenzang zal begeleid worden door de muziekgroep van de Eemslander Shanty’s o.l.v. dirigent Douwe Buiter.

eemslander shantys klazienaveen shantykoor

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top