EEM Groepenkasten

Een Gelukkig en Gezond 2015

nieuwjaarDe redactie van Klazienaveen24.nl wenst iedereen een Gelukkig en een heel Gezond 2015. Het jaar 2014 was opnieuw een jaar vol met vernieuwingen, verrassingen en veel meer. Klazienaveen heeft zich het afgelopen jaar opnieuw als een eensgezind dorp laten gelden. Denk alleen maar eens aan alle hier in Klazienaveen georganiseerde en gehouden sportevenementen. Zoiets gaat niet lukken zonder de inzet van al die honderden vrijwilligers. Dorpsgenoten, die van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de weer zijn om bij een evenement ondersteuning te bieden.

Daarnaast heeft Klazienaveen een prachtig winkelcentrum met nog gelukkig voor deze tijd een bijzonder ruim en met een grote diversiteit aan winkelaanbod. Hier werkt de plaatselijke middenstand dan telkens opnieuw erg hard aan. Klazienaveen, daar moet je heen! Wat de afgelopen paar jaren begint op te vallen, is dat er toch wat minder mensen op de been zijn tijdens de winkelavonden. Om deze leegloop een halt toe te roepen zijn er dit jaar al meerdere koopzondagen georganiseerd door de lokale ondernemers.

Maar Klazienaveen heeft meer, denk eens aan de industrieterreinen met meubelzaken, autobedrijven, woninginterieur, witgoed en ga zo maar door. Ook is er in Klazienaveen een  echte industrie, van oudsher te noemen de Purit, nu Cabot genoemd, de Rademakers Gieterij, maar ook de vele andere bedrijven die voor werkgelegenheid zorgen in ons dorp. Een dorp, waar wij met elkaar terecht trots op kunnen zijn.

De redactie wenst iedereen dan ook een heel goed 2015 toe, en dat het nieuwe jaar opnieuw vele goede dingen brengt in ons dorp, want dat is het, Ons Dorp!Back To Top