EEM Groepenkasten

Een sportieve zaterdag van SJO KZC08 op de voetbalvelden in Klazienaveen

kzc08 klazienaveen dc de rebellenKlazienaveen – Na een seizoen vol kampioenen is het dan tijd voor de zomerstop. Seizoen 2014/2015 werd op een rebelse, maar sportieve manier afgesloten op zaterdag 27 juni. Deze sportieve zaterdag begon voor de pupillen van de D-tjes tot en met de F-jes met het kennis maken met hun nieuwe team waarin zij het komend seizoen spelen.

Jeugdvoetbal in Klazienaveen: SJO KZC08

Verder werd het beleidsplan toegelicht door hoofd jeugdopleiding Harm Kiers. Dit beleidsplan is geschreven om de doelstellingen van het samenwerkingsverband, het geven van een nieuwe impuls aan het jeugdvoetbal in Klazienaveen uit te dragen. Daarnaast dient het als rode draad binnen de club te fungeren. De algemene doelstelling is het realiseren van voorwaarden waardoor de pupillen zich in het voetballen optimaal kunnen ontwikkelen, met als voornaamste doelen dat zij plezier beleven aan het voetbal en de tussentijdse uitval zo beperkt mogelijk is.

Voor de kinderen waren er springkussens en een suikerspinkraam aanwezig. Hiermee werd de zaterdagochtend afgesloten en werden er de voorbereidingen getroffen voor de sportieve middag.

vv Klazienaveen – FC De Rebellen

Deze middag stond in teken van de rebellenwedstrijd Klazienaveen – FC De Rebellen. Rondom deze wedstrijd heeft de organisatie verschillende activiteiten georganiseerd. Zo werd er een voorwedstrijd gespeeld door ‘De Rebellen van de toekomst’, bestaande uit E- en F-spelers van SJO KZC’08. De Rebellencommissie heeft de E- en F-pupillen van SJO KZC’08 de kans gegeven om voor veel publiek in een sfeervolle ambiance een wedstrijd te spelen. Daarnaast was er voor de jeugd een gloednieuwe hindernisbaan aanwezig, die door J&F Verhuur voor het eerst beschikbaar werd gesteld.

Nieuwe shirts

Voor de eerste selectie was er een ander soort primeurtje. Zij hebben deze dag voor het eerst de nieuwe, door Heigro Compleet In Afbouw beschikbaar gestelde shirts gedragen. Als klapstuk van de dag was er natuurlijk de Rebellenwedstrijd. Voetbalgrootheden zoals Wim Kieft, John de Wolf en Glenn Helder betraden het voetbalveld van vv Klazienaveen. In 2x 35 minuten tijd hebben zij het samen met hun rebelse collega’s opgenomen tegen vv Klazienaveen in een wedstrijd dat vuurwerk opleverde, de wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor FC De Rebellen.

Einde seizoen 2014/2015

Het voetbalseizoen 2014/2015 is hiermee ten einde gekomen. De onderhoud van de velden is al in volle gang om zo alles zo op tijd in gereedheid te krijgen voor het volgende sportieve seizoen van de voetbalverenigingen die halverwege augustus weer van start zal gaan.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top