EEM Groepenkasten

Een stijlvol en waardig laatste afscheid van organisator Nederlands Bulli Treffen

ado dasselaarKlazienaveen/Valthermond – Afgelopen dinsdag is op een eigentijdse, stijlvolle en eervolle wijze afscheid genomen van de organisator van het Nederlands Bulli Treffen, Ado Dasselaar.

Eerbetoon

Ado Dasselaar woonde, na jaren in Klazienaveen te hebben gewoond, de laatste paar jaar van zijn leven bij zijn vriendin in Valthermond. Ado ontving het eerbetoon afgelopen dinsdag vanuit zijn laatste woonadres van zijn vriendin met naaste familie en Bulli Treffen-vrienden. Onvermoeibaar zette hij zich in om ‘zijn’ evenement telkens maar weer doorgang te laten vinden. Afgelopen maanden kwam er een kink in de kabel, het Bulli Treffen van dit jaar kon hij niet zelf meer organiseren. Ado werd ernstig ziek opgenomen in het UMCG Groningen. Een operatie was dringend noodzakelijk. Hierna leek het goed te gaan, de uitslagen waren positief. Na een paar dagen thuis te zijn geweest ging het toch weer achteruit met Ado. Op 13 oktober 2016 overleed Ado op slechts 55-jarige leeftijd.

ado dasselaarado dasselaarado dasselaarado dasselaarAllerlaatste Bulli rit

De laatste paar jaren was het Bulli Treffen op het Sportlandgoed te Zwartemeer. Hier was Ado een graag geziene man die zich ten volle inzette voor een perfecte organisatie van het Nederlands Bulli Treffen.bullitreffen, sportlandgoedDit deed hij de laatste jaren samen met zijn vriendin Petra Kroeze en Oscar ‘Der Bullihund’. Vanuit heel Europa ontving vriendin Petra steunbetuigingen van Bulli Treff vrienden en kennissen. Voor al deze steunbetuigingen is zij iedereen zeer dankbaar. Op de crematie waren naast de familie veel vrienden en bekenden aanwezig die meereden met de allerlaatste Bulli-rit van Ado. Hij werd op gepaste wijze in zijn eigen kleurvolle Bulli naar het crematorium gebracht, waar afscheid genomen werd van Ado Dasselaar. Een echte Bulli liefhebber is niet meer onder ons, maar zal verder leven in het Bulli Treffen.

Rust zacht Ado! R.I.P.

(Foto’s: Facebook/Klazienaveen24.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top