EEM Groepenkasten

Eerste editie ‘Noppen & Naaldhakken Bingo’ blijkt schot in de roos

noppen en naaldhakken bingo vv zwartemeer klazienaveenKlazienaveen – De eerste editie van de ‘Noppen & Naaldhakken Bingo’ bij vv Zwartemeer blijkt een schot in de roos.

Op woensdag 20 april jl was het dan zover, de eerste editie van de ‘Noppen & Naaldhakken’ bingo bij vv Zwartemeer. Op voorhand bleek het initiatief van Judith Sikkes en Sandra Sloots al in de smaak te vallen. Alle 100 toegangskaarten voor de avond waren in een mum van tijd verkocht en de vraag naar extra kaarten was enorm. Vooraf was het thema ‘Noppen & Naaldhakken’ bepaald, een parodie op de Gooische Vrouwen variant.

Rode loper

Aan alles werd gedacht deze avond, zo was er een geweldige entree voor de deelneemsters in de vorm van een rode loper, kreeg iedereen bij binnenkomst een welkomst drankje en waren alle tafels voorzien van heerlijke hapjes. Ook de prijzen logen er niet om. Deze varieerden in de vorm van een een ‘High Tea’, een schoonheidsbehandeling, een kappersbehandeling tot aan een Fashion check ter waarde van €250,- als hoofdprijs!

Voor de presentatie van de bingo had de organisatie niemand minder als Gerald Janse gestrikt. Gerald die in een van zijn vele karakters ‘Djerrold’ kroop, zorgde gedurende de avond voor een leuke tot soms hilarische sfeer!

noppen en naaldhakken bingo vv zwartemeer klazienaveen

Meer dan geslaagd

Omstreeks 20.00 uur begon de bingo met ronde 1 van 6 en had het per ronde 4 prijzen. Om de twee rondes was er een pauze ingelast alwaar de mannen van de selectie van vv Zwartemeer de dames voorzagen van heerlijke drankjes en hapjes. Toen omstreeks 22.30 uur de grote finale ronde werd gespeeld had een ieder onder de speelsters het niet meer. De ontlading was dan ook groot toen uiteindelijk de Fashion check ter waarde van €250,- werd uitgereikt.

De organisatie spreekt van een meer dan geslaagde 1e editie van de ‘Noppen & Naaldhakken’ bingo en heeft zich inmiddels uitgesproken dat er een vervolg zal komen op deze succesvolle avond.

noppen en naaldhakken bingo vv zwartemeer klazienaveen

Sponsoren

Langs deze weg wil de organisatie graag de volgende sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan deze avond:

  • Niezing Heijes
  • Angela’s Mobiele Haarservice
  • Expert Klazienaveen
  • De Tasse
  • PhoneHouse Klazienaveen
  • Astra Bioscopen
  • Schoonheidssalon Kardewu
  • Friethuis Piet
  • Salon 23
  • Kapsalon Heidi

Tevens wil het bestuur van vv Zwartemeer Judith Sikkes, Sandra Sloots en natuurlijk het barpersoneel bedanken voor de geweldige organisatie. Zij kijken uit naar de volgende bingo avond bij vv Zwartemeer!Back To Top