EEM Groepenkasten

Eerste foto’s nieuw slaapsysteem bij Hake Klazienaveen uitgelekt

hake slaapsysteemKlazienaveen – Binnenkort is er bij Hake Klazienaveen het allernieuwste op het gebied van slapen te bewonderen. Wij geven u alvast een kijkje van het in opbouw zijnde slaapsysteem door middel van een paar uitgelekte foto’s.

Perzona

Hoeveel stellen slapen beiden op dezelfde matras? Gek eigenlijk. Want geen mens is hetzelfde. Gewicht, lengte, eventuele lichamelijke klachten. Voor jou totaal anders dan voor je partner. Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met tot wel 14 zones en meer dan een half miljoen mogelijkheden heeft het Tube Layer System (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.
De Perzona Individual matras heeft maar liefst 537.824 variaties. Naar verwachting is de opbouw van het allernieuwste op slaapgebied bij Hake Klazienaveen na de kerstdagen helemaal klaar. Zondag 27 december is Hake geopend en dan kunt u het zelf  ontdekken, testen en bewonderen!
Bent u nu nieuwsgierig geworden? Een paar nachtjes geduld moet u nog wel hebben, maar het wachten loont zich! Kijk maar eerst even naar de eerste onderstaande foto van het in aanbouw zijnde geheel.

hake slaapsysteem

Tot zondag 27 december aanstaande!

Advertenties


Back To Top