EEM Groepenkasten

Eerste fusie update FC Klazienaveen

fc klazienaveen logo fusie vv klazienaveen vv zwartemeerKlazienaveen – Er is de laatste weken veel aandacht geweest voor onze clubs. Hoe een ieder er ook over denkt, we hebben een gedenkwaardige week achter ons waar nog lang over gesproken wordt.

We hebben een Algemene Leden Vergadering gehad op 5 oktober jl. waarin met grote meerderheid het, door de besturen voorgestelde, fusieplan is aangenomen. Niet voor iedereen is dit een plan waar men zich volledig in kon vinden. Toch hopen we dat op termijn allen die betrokken zijn geweest bij het voetbal in het dorp Klazienaveen ook een plek vinden binnen FC Klazienaveen.

Lees ook: Ruim 86% stemt vóór de fusie: FC Klazienaveen is een feit

Te zetten stappen

Wij (Hans Hemel, Gezinus Wolters en Gert Veenstra) willen bij deze een korte update geven met betrekking tot de stappen die binnenkort gezet moeten worden en reeds zijn gezet. Het aangenomen fusieplan geeft duidelijk aan wat de doelstellingen zijn.

Er is inmiddels contact geweest met de KNVB inzake de juridische stappen die met betrekking tot de fusie gezet moeten worden. De KNVB heeft interne fusiebegeleiders die ons zullen bijstaan om dit traject zo efficiënt mogelijk op te starten.

Er is een eerste aanzet gegeven voor de nieuwe organisatie structuur.

Voor de FC zullen nieuwe statuten en een oprichting- of samenvoegingsakte opgesteld moeten worden.

Dit zal deze week worden besproken worden notaris Fissering van Veen & Veste Notarissen.

Besloten is om mensen te werven voor een tal van commissies die fusie taken gaan uitvoeren.

Commissieleden gezocht

Er zal sprake zijn van o.a. de volgende commissies: Financiën, accommodatie, sponsoring en PR, kantine en inkoop, activiteiten, juridische zaken en technische zaken. Het is de bedoeling om in deze commissies te werken met een aantal mensen die nu betrokken zijn bij de clubs en die aan te vullen met nieuwe “frisse” kennis. Wij willen dan ook aan een ieder die graag betrokken wil zijn bij dit traject vragen om zich aan te melden voor 17 oktober, via mail bij Hans Hemel (voorzitter@vvzwartemeer.nl), Gezinus Wolters (voorzitter@vvklazienaveen.nl) of Gert Veenstra (gert.veenstra@noordlease.nl).

Geef in deze mail aan voor welk deelgebied jij je aanmeldt en voeg kort toe wat je kennis op dat gebied is. De vorming van deze commissies is de eerste stap naar de toekomstige structuur en het toekomstige bestuur van FC Klazienaveen.

Lees ook: Besturen vv Klazienaveen en vv Zwartemeer positief over fusie: FC Klazienaveen

Transparant

Gezamenlijk zullen we zo transparant mogelijk proberen te zijn naar de leden met betrekking tot de voortgang van de fusie. Wij willen namelijk graag dat zoveel mogelijk leden ook betrokken zijn bij dit traject. We beseffen dat velen op korte termijn concrete duidelijkheid verwachten. Dat is ook ons doel, maar we moeten voor de zorgvuldigheid alles stap voor stap afwerken. We hopen daarom op begrip als niet een iedereen direct de aandacht krijgt die hij of zij absoluut wel verdient.

Sportieve groet,

Hans Hemel, Gezinus Wolters en Gert Veenstra

Klazienaveen, 10 oktober 2016

(Bron: vvklazienaveen.nl/vvzwartemeer.nl)

tenue fc klazienaveenBack To Top