EEM Groepenkasten

Eerste Literair Cafe grandioos succes

Michael Pilarczyk

Foto: Rich Boogert

Klazienaveen – Het eerste Literair Café, georganiseerd door Harry Omlo, eigenaar van de Bruna Klazienaveen, in samenwerking met Jan Braam, uitbater van De Witte Olifant, was een gigantisch succes en overtrof alle verwachtingen. In een met bijna 150 man publiek tot de nok toe gevuld Eetcafé De Witte Olifant werd dinsdagavond, 4 november, de aftrap gegeven voor een nieuw fenomeen in Klazienaveen: een Literair Café. Speciale gast bij het eerste Literair Café was Michael Pilarczyk, bekend van onder meer station-voice bij Veronica TV, presentator bij Radio Veronica (Muziek terwijl u werkt, Goud van Oud, Oh Wat een Nacht, Ook Goeiemorgen), was betrokken bij de oprichting van Radio 538 en nog veel meer. Onlangs heeft hij een roman geschreven, “Dansen in de Hemel’.

Aansprekende anekdotes

Michael Pilarczyk wist de toeschouwer in een bijna 1,5 uur durende presentatie van het begin tot het einde te boeien. Het boek “Dansen in de Hemel” was daarbij de rode draad. Op zijn eigen unieke wijze liet hij zijn licht schijnen op eigen levenslessen, doorspekt met vele aansprekende anekdotes en vertelde hij onder ander hoe zijn roman tot stand is gekomen, telkens afwisselend met kleine voordrachten uit zijn eigen roman. Als begenadigd spreker, inspirator en levenscoach kon hij het natuurlijk ook niet laten om het publiek van de nodige tips te voorzien: “Dromen zijn er om waar te maken”, “Passie, de energie om dromen waar te maken”, “Haal elke dag het maximale uit je leven”.

Aanrader

Aan het einde van de avond werd iedereen in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan Michael of zijn boek door hem te laten signeren. Voor een ieder die zijn boek nog niet heeft (een echte aanrader) en het graag zou willen hebben: het boek is gewoon te koop bij Bruna Klazienaveen.

Inspirerend en vernieuwend

“Dansen in de Hemel”, een inspirerend en vernieuwend boek. Een aangrijpend verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan. Een actuele roman over verlangen, geld, geluk en echte liefde. Een zoektocht naar onze eigen waarheid.

NS Publieksprijs

Het boek van Michael is ook genomineerd voor de NS Publieksprijs. Help Michael aan deze fel begeerde prijs en stem op zijn boek. Stemmen kan via https://nspublieksprijs.nl/boek/eigen-keuze, vul dan als titel in “Dansen in de Hemel” en als auteur “Michael Pilarczyk”. Vul vervolgens je e-mailadres in en klik op “Verzenden”. Stemmen kan nog tot 19 november aanstaande.Back To Top