EEM Groepenkasten

Eerste officiële barbecuekampioenschap in Klazienaveen bij De Witte Olifant

barbecuenKlazienaveen – Tijdens de laatste Turfjesmarkt op 18 augustus 2016 wordt in Klazienaveen het allereerste officiële Klazienaveense barbecuekampioenschap gehouden bij De Witte Olifant.

Het is er weer weer voor, barbecuen! En wij gaan het ook doen! Op 18 augustus tijdens de laatste Turfjesmarkt gaan wij het eerste officiële Klazienaveense barbecuekampioenschap organiseren!De Witte Olifant Je moet barbecueën op je eigen barbecue, let op: er mag alleen met een kolenbarbecue gewerkt worden! Voor de rest word gezorgd! Tijdens het eerste kampioenschapbarbecuen in Klazienaveen moet je lekkere producten kunnen bereiden en verkopen. Je word beoordeeld door een professionele kok! Denk jij dat jij de lekkerste steak, kip of spareribs kan bereiden op de barbecue? Geef je dan op voor dit geweldige evenement. Voor de winnaar stellen wij een geweldig mooie prijs beschikbaar en je mag je een jaar lang barbecuekampioen van Klazienaveen noemen!

Meedoen

Stuur een mail naar j.braam@ziggo.nl  Geef aan waarmee je wilt deelnemen en wat je specialiteit is. Geef je snel op, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij gaan je zien!

Meer informatie:  Facebook De Witte Olifant

Algemeen


Back To Top