EEM Groepenkasten

Eerste repetitieochtend overdagkoor Klasse

klasse overdagkoor klazienaveenKlazienaveen – Op woensdagmorgen 31 augustus a.s. zal de eerste repetitie van het overdagkoor Klasse plaatsvinden. Niet zoals zoveel andere initiatieven op een avond of in het weekend, maar gewoon overdag.

Jan Smale, overdagkoor Klasse

Jan Smale

Heb je er wel eens aan gedacht aan het zingen bij een koor, maar je hebt geen zin om ’s avonds de deur uit te gaan? Het nieuwe overdagkoor Klasse beoefent vrijwel iedere woensdagmorgen vanaf 31 augustus de zangkunst in de Noorderbreedte. Het initiatief voor dit koor is genomen door Jan Smale, dirigent/arrangeur van een aantal pop-koren. Zijn passie is het samen werken aan mooie muziek en het maken van mooie voorstellingen voor het publiek. ’s Avonds zijn er al veel koren in Klazienaveen, maar dit koor richt zich juist op mensen die liever overdag zingen. Werk je in deeltijd of in onregelmatige diensten (ook al kun je misschien maar drie van de vier komen) of werk je niet (meer), dan is dit het ideale koor!

Genre

Het genre wat het koor wil zingen is Nederlands- en Engelstalige popmuziek, denk onder andere maar eens aan Eigen Huis, Het Dorp, Alles is liefde, Suzanne, Let it be, Hit the road Jack en nog veel meer.

Mix van jong en oud

Deelname staat open voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Ouderen zijn natuurlijk van harte welkom, maar het is zeker niet de bedoeling dat het een seniorenkoor wordt. Juist de mix van jong en oud, man en vrouw maakt het extra leuk. Het wordt een koor waar gezelligheid en fijn samen zingen voorop staat, maar we willen toch ook wel goed meerstemmig (leren) zingen en af en toe optreden in zalen en op podia in de regio.

Kosten lidmaatschap

Voor de eerste 2 repetities betaal je niets. Daarna éénmalig € 10 voor een muziekmap en bladmuziek en € 4 à 5 per geplande repetitie, afhankelijk van de opgave.

Wanneer: Woensdag 31 augustus van 10.00 uur
Waar: Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte, Meteoor 3, 7891 BD Klazienaveen
Aanmelden/informatie: www.jansmale.nl
Lees ook: Nieuw overdagkoor Klasse Klazienaveen

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top