EEM Groepenkasten

Eerste resultaten voor Fighting Cancer succesvol

fighting cancer zoekt garenRegio – Na de oproep in ons vorig artikel voor de Fighting Cancer organisatie, waarin men op zoek is naar  gratis haakgaren om chemomutsen te haken voor vrouwen, mannen en kinderen die door chemokuren een kaal hoofd hebben, heeft deze oproep al een redelijk goede opbrengst gehad.

Scheperziekenhuis

Er hebben zich al twee nieuwe haaksters gemeld die ook willen mee-haken, en daarnaast heeft Fighting Cancer nog redelijk veel bollen katoengaren mogen ontvangen.Fighting Cancer Vanochtend is Fighting Cancer naar de oncologieafdeling van het Scheperziekenhuis geweest om ook daar de eerste mutsen aan te bieden. Tot dusver heeft de organisatie alleen maar positieve en enthousiaste reacties ontvangen over hun activiteiten.

Contact

Fighting Cancer is altijd op zoek naar gratis haakgaren om de gratis chemomutsen te haken. Deze mutsen bieden ze aan in het UMCG in Groningen en het Scheperziekenhuis in Emmen. Heb jij ook nog wat resten katoen of andere zacht garen of kun je zelf haken? Neem dan gerust contact op met Truus Dijck via truusdijck@hotmail.com of telefoonnummer 06 – 16 38 77 33 of via Facebook: Fighting Cancer.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Fighting Cancer. Jij wilt deze mensen toch ook helpen?? Ziek zijn is al zo duur. Alvast bedankt namens de ontvanger van de muts.Fighting Cancer Lees ook: http://klazienaveen24.nl/fighting-cancer-zoekt-haakgaren-om-mutsen-te-haken/Back To Top