EEM Groepenkasten

Eerste Theehuis Oosterbosrun op 6 november

de groene trambrug klazienaveen veenvaart kwak koppelsluisKlazienaveen – Zondag 6 november aanstaande wordt de eerste Theehuis Oosterbosrun gehouden.

De Oosterbosrun is een van de oudste hardloopevenementen in de regio. Dit jaar is Thee- en Koffieschenkerij “De Groene Trambrug” aan de Mr. Ovingstraat 87 in Klazienaveen, direct aan de Veenvaart, zowel de start- als de finishlocatie van deze Oosterbosrun. Ook het wedstrijdsecretariaat is dit jaar gevestigd in het theehuis.

Het parcours gaat via het fietspad langs de Veenvaart naar de koppelsluis. Van daaruit gaat het parcours verder over een mooi, deels verhard en deels onverhard, parcours verder. Om het allemaal nog sfeervoller te maken staat er bij de koppelsluis een DJ die met de juiste muziek de lopers nog meer motiveert.

Afstanden

De Theehuis Oosterbosrun kan gelopen worden in 5 km of 10 km. Beide afstanden starten om 10.30 uur.

Er zijn 3 categorieën:

  • Jeugd t/m 15 jaar: 5 km
  • Heren senioren: 5 en 10 km
  • Dames senioren: 5 en 10 km

Prijzen

Zoals gebruikelijk zijn er weer leuke prijzen te winnen, zowel bij de jeugd als bij de senioren. In de jeugdcategorie krijgen de eerste 3 jongens én de eerste 3 meisjes allemaal een beker. Bij de senioren krijgen de beste 3 dames en de beste 3 heren een waardebon welke kan worden besteed bij SportBOXX Klazienaveen.

Inschrijven

Voorinschrijven is mogelijk via inschrijven.nl. De jeugd t/m 15 jaar kan GRATIS meedoen. Voor de senioren zijn er wel kosten aan verbonden. De voorinschrijfkosten zijn € 5,00. Inschrijven op de wedstrijddag zelf is mogelijk bij ‘De Groene Trambrug’ tot 10.00 uur, dus tot een half uur voor aanvang. De inschrijfkosten zijn dan € 7,00.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.loopgroepnoordnederland.nl.

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top