EEM Groepenkasten

Eerste ‘Vrouwen in Gesprek’ op dinsdag 16 mei in Klazienaveen

vrouwen in gesprek vrouwenkrachtcentrale sedna gemeente emmen klazienaveenKlazienaveen – Dinsdag 16 mei is het eerste gesprek in het kader van ‘Vrouwen in Gesprek’. Deze tafelgesprekken worden georganiseerd door de Vrouwenkrachtcentrale.

Vrouwen in Gesprek

‘Vrouwen In Gesprek’ zijn tafelgesprekken georganiseerd door de Vrouwenkrachtcentrale tussen vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) iets willen gaan doen. De Vrouwenkrachtcentrale is een project van de gemeente Emmen in samenwerking met Welzijngroep Sedna. Je komt bij elkaar aan een gezellige tafel bij jou in de buurt.

Concrete ideeën, tips en heel veel leuke contacten

Acht ochtenden kom je bij elkaar, elke week één keer. Tijdens de tafelgesprekken en workshops denk je na over de vragen: ‘Wat wil ik nou echt?’ en ‘Hoe kan ik dat bereiken?’ Het levert je altijd wat op! Energie, inspiratie en plezier! Wil je na de tafelgesprekken een nieuwe stap zetten? De partners van de gemeente Emmen en Sedna kunnen je informatie geven op het gebied van vrijwilligers- en betaald werk, cursussen, opleidingen of het beginnen van een eigen bedrijf.

Data

Dinsdag 16 mei is het eerste gesprek van 9.30 tot 11.30 uur. De volgende gesprekken zijn op 23 mei, 30 mei, 6 juni, 13 juni, 27 juni, 4 juli en 11 juli 2017. Je kunt je aanmelden voor tafelgesprekken in Schoonebeek, Klazienaveen of Nieuw-Weerdinge.

Doe jij ook mee?

Aanmelden voor ‘Vrouwen in gesprek’ doe je bij vrouwenkrachtcentrale@welzijngroepsedna.nl. Vermeld duidelijk je naam, adres, woonplaats, e-mailadres
en telefoonnummer en in welke plaats je wilt deelnemen.

Voor meer informatie kijk op www.facebook.com/Vrouwenkrachtcentrale.Back To Top