EEM Groepenkasten

Eerste werkzaamheden rotonde Antares-Pollux maandag van start

antaresKlazienaveen – De eerste werkzaamheden voor fase 1 voor het aanpassen van de verbeterde doorstroming van het verkeer Antares-Pollux richting het centrum start komende maandag. De markeringspaaltjes, bewegwijzering en de graafmachine staan gereed voor de allereerste voorbereidingswerkzaamheden.

7 april tot 1 mei verkeershinder

Vanaf dinsdag 7 april tot en met 1 mei wordt de rotonde dan definitief voor alle verkeer afgesloten. Alle verkeer komend het centrum, moet vanaf deze datum dan linksaf het industrieterrein op en via de tweede zijstraat rechts tussen Woonsfeer Heine  en het voormalige Casino door. Hier kan je, door de rijbaan over te steken, naar het tegenoverliggende  industrieterrein aan de Pollux komen. Om richting Emmen te gaan kan je linksaf, richting de A37 gaan.

Vanaf Emmen richting centrum gaat het dan tijdelijk rechtsaf bij het pand van Woonsfeer Heine. Als alles meezit is de gehele operatie op 1 mei gereed en is er een extra afslag gerealiseerd op de rotonde tussen de Shell en Esso tankstations richting het centrum. De hoop is dat het verkeer dan wat minder stagneert in de spitsuren. Voor meer informatie zie Informatiebijeenkomst Antares-Pollux extra rijstrook trekt veel belangstelling.Back To Top