EEM Groepenkasten

Eervolle derde plaats voor Miriams Haarsalon in provincie Drenthe

miriams haarsalonKlazienaveen – Nadat Miriams Haarsalon uit Klazienaveen na de eerste ronde voor de mooiste haarsalon al de meeste stemmen in de gemeente Emmen had binnengehaald en hiermee de eerste plaats behaalde, is ze de in de finale voor de provincie Drenthe met deze verkiezing op een eervolle derde plaats geëindigd, temeer omdat het om een puntenverschil van slechts enkele tienden ging.

Dat ze op de derde plaats is geëindigd, is voor haar dan ook een enorme verrassing. Ook is Miriam, naast dat ze erg blij met dit behaalde resultaat is, er natuurlijk ook een beetje trots op.

Miriam beoefent haar vak al ruim 20 jaar met veel enthousiasme met aandacht voor haar klanten, kwaliteit en natuurlijk een stukje gezelligheid!

Sinds 8 jaar is Miriam nu met haar gezellig ingerichte salon aan de Bereklauw in Klazienaveen gevestigd. Van hieruit oefent Miriam met veel plezier en aandacht en natuurlijk veel gezelligheid haar beroep als kapster elke dag uit.

Naast de haarverzorging voor haar vaste klantenkring verzorgt zij jaarlijks het kapsel van de miss Marathon van Klazienaveen.Back To Top