EEM Groepenkasten

Effectief Zwartemeer verslaat SVV

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – De einduitslag van 4-0 doet vermoeden dat het een gemakkelijk wedstrijd was, thuis tegen SVV. Dat was echter zeker niet het geval.

Zeker in de beginfase was SVV de betere ploeg maar Zwartemeer was zeer effectief met haar kansen. Zo was de eerste kans voor Zwartemeer in de 5e minuut gelijk raak. Maurice Heine kon vanaf links een voorzet geven op Bas de Jonge die bij de eerste paal fraai de 1-0 binnenschoot. SVV ging daarna wel op jacht naar de gelijkmaker maar kwam niet tot scoren. Zo mikten ze een vrije schietkans recht op keeper Justin Verschoor, straften ze een slippertje van Justin niet af door net de buitenspel staande man aan te spelen en werd een vrije kopkans overgekopt. Zo bleef het 1-0 bij de rust.

Meer in evenwicht

Na rust was de wedstrijd meer in evenwicht en daar profiteerde Zwartemeer vrijwel gelijk van. In de 54e minuut speelde Bas de Jonge zich knap vrij om een voorzet te kunnen geven op Tom Lambers die vrij kon binnenkoppen. SVV trok vervolgens weer ten strijde voor de aansluitingstreffer. Ze troffen 2 keer de paal en een vrije doortocht op doel was een prooi voor Justin Verschoor. Zo bleven doelpunten uit voor SVV. De wedstrijd was gespeeld toen Tom Lambers in de 77e minuut tussen de benen van de SVV keeper doorspeelde voor de 3-0. Vlak voor tijd schoot Maurice Heine nog de 4-0 binnen. Een keihard schot van dichtbij van Melroy Hemme werd nog gepareerd door de SVV keeper, maar het bleef bij 4-0. Uiteindelijk een verdiende overwinning voor Zwartemeer, maar ook SVV had een doelpunt verdiend. Zo houdt Zwartemeer aansluiting met de kopgroep, terwijl SVV nog haar best moet doen om uit de degradatiezone te komen.

Volgende week zondag speelt Zwartemeer weer thuis en wel tegen de nummer drie van de ranglijst, Sleen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top