EEM Groepenkasten

Elkeblogt: “Mijn hometown: Klazienaveen”

elkeblogt.netHieronder een prachtige blog van Elke van Elkeblogt.net. Elke blogt al enige tijd en heeft al vele artikelen online staan.

“Ik ben Elke, ik ben 28 jaar. Ik ben juf, getrouwd en kom uit het mooie Drenthe. Maar voornamelijk ben ik mama van Gijs (2015) <3 Inmiddels heb ik al een paar honderd artikelen online staan. Veel leesplezier!”

elkeblogt mijn hometown klazienaveen

Mijn hometown: Klazienaveen

Ondanks dat ik niet in Klazienaveen ben opgegroeid heeft dit dorp mij inmiddels omarmd. Hier worden we oud en gaan we niet meer weg. Ik vertel je over mijn hometown Klazienaveen.

Niet opgegroeid?

Nee, ik ben niet opgegroeid in Klazienaveen. Ik kom uit het mooie Barger-Compascuum. Niks mis mee maar toen mijn man en ik samen wilden wonen was het wat te klein voor ons. We wilden ergens wonen waar net iets meer te beleven was. Klazienaveen zou het worden. Dus een jaar of 6 geleden huurden we een bovenwoning in de Schoepen. 2 slaapkamertjes, een minidouche en een woonkamer/keukentje. Maar we hebben er toch een paar jaar met veel plezier gewoond. Een jaar of 4 geleden gingen we naar een rijtjeswoningen in de buurt achter de brandweer. Daar hebben we een paar mooie jaren gehad en hebben we onze Gijs mogen krijgen. Nu zijn we dus bezig met onze kluswoning in het centrum van Klazienaveen. Een beste klus maar het wordt prachtig <3

Voordelen van Klazienaveen

Ik vind het erg leuk dat je in Klazienaveen de voordelen hebt van een dorp en de voordelen van stad. Zo heb je eigenlijk alle bekende winkels wel in het centrum. Je hebt een Hema, Action, Blokker, je snapt hem maar toch betaal je niks zodra je er wil gaan parkeren. Alles is goed te voet te doen, je kent de buurt maar toch kun je je eigen gang gaan. Elke zaterdag is er een markt en er worden regelmatig leuke dingen georganiseerd. Je hebt keuze uit meerdere scholen en supermarkten. Voor iedereen is er wel wat. We hebben er een bioscoop en een zwembad. Niet allemaal heel groot en modern maar perfect voor ons.

Uitjestips

Griendtsveenparkje Erica: Ontzettend leuk dierenparkje wat ook nog eens gratis is.
Het Bargerveen: Het Bargerveen is een prachtig natuurgebied in de buurt. In elk seizoen is het er prachtig. Heerlijk om er te wandelen of fietsen.
Wildlands Emmen: Wildlands Emmen is niet goedkoop maar zeker leuk voor een dagje uit.

Meer lezen van Elkeblogt?

Wil je meer lezen van Elke’s blogs? Kijk dan op www.elkeblogt.net of op de Facebookpagina Elkeblogt.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top