EEM Groepenkasten

Ellen ten Damme in TV-commercial over Drenthe (film)

Drenthe commercial Ellen ten Damme Klazienaveen

Drenthe – Sinds gisteren draait er op de landelijke televisiezenders een nieuwe commercial over Drenthe. Ellen ten Damme is de hoofdrolspeelster in deze nieuwe commercial. welke is gemaakt door Marketing Drenthe.

Opgegroeid in Drenthe

Ellen is geboren en getogen in Drenthe, in Roden om precies te zijn. Ellen haalt in de commercial haar mooie jeugdherinneringen weer op. Haar Engelstalig nummer “Darling” heeft ze speciaal voor de commercial vertaald naar Drenthe. Als basis voor de landelijke commercial is de in Drenthe opgenomen videoclip gebruikt die bij haar nieuwe nummer hoort.

Drenthe doet wat met je!

Het concept is vooral gericht op het creëren van een gevoel bij Drenthe en sluit goed aan bij de eerdere campagnes en de slogan ‘Drenthe doet wat met je!’ ‘Uit onderzoek blijkt dat de tv-commercials, die Drenthe eerder op landelijke tv heeft uitgezonden, nog steeds herinnerd worden’, aldus Jan Albert Westenbrink directeur van Marketing Drenthe. ‘Om dat effect opnieuw te bereiken moet Drenthe die landelijke aandacht weer hebben en het hoogste bereik krijgen we op televisie’.

DrentheMomenten

Online vertaalt Marketing Drenthe de commercial door naar DrentheMomenten, ultieme geluksmomenten die men in Drenthe kan ervaren. Deze DrentheMomenten staan op drenthe.nl. De commercial komt van tot 5 februari op de zenders van RTL en SBS.

Première

Donderdagmiddag vond de première plaats in de JT Bioscoop in Hoogeveen. Gedeputeerde Ard van der Tuuk van de Provincie Drenthe gaf hier het startsein van de nieuwe campagne. Tijdens de première zijn de nieuwe videoclip, commercial en making-of gepresenteerd. Ellen ten Damme zong tijdens de première haar nieuwe nummer ‘Drenthe Darling’.

(Bron: zuidoosthoeker.nl)Back To Top