EEM Groepenkasten

Emmen is opnieuw minst aantrekkelijke gemeente om te wonen

atlas voor gemeenten 2017Emmen – In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen mag Emmen weer een jaar lang de titel ‘Minst aantrekkelijke gemeente om te wonen‘ voeren. Dat staat in de nieuwe Atlas voor Gemeenten die vanmiddag in het Atlas Theater in Emmen wordt uitgereikt.

Onderaan

Emmen bungelt al jarenlang onderaan de lijst met aantrekkelijke gemeenten. In de Atlas voor Gemeenten worden gemeenten op diverse punten met elkaar vergeleken. Er wordt onder andere gekeken naar veiligheid, werkgelegenheid, huizenaanbod en cultuur.

In de Atlas

Bij de uitreiking van de Atlas van vorig jaar nodigde locoburgemeester Bouke Arends iedereen uit om in 2017 toch vooral een kijkje te komen nemen bij de ‘hekkensluiter’. Dit jaar is dus de uitreiking van de Atlas in de Atlas. De kersverse burgemeester van Emmen Eric van Oosterhout zal de gasten hartelijk ontvangen. Het thema van de uitreiking is dit jaar, hoe kan het ook anders, ‘geluk’.

Uitreiking

De uitreiking van de Atlas voor Gemeenten vindt vanmiddag plaats in het Atlas Theater in Emmen. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan de burgemeester van Emmen, Eric van Oosterhout.

(Bron: emmen.nu)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top