EEM Groepenkasten

Enorme drukte bij kaartverkoop laatste concert Normaal

normaalEmmer-Compascuum – Honderden mensen stonden zondagmiddag in de rij om toegangskaarten te bemachtigen voor de laatste concertreeks van de band Normaal. Ondanks de regen wilden vele mensen het laatste optreden van Normaal in Emmer-Compascuum niet missen.

De kaartenverkoop startte zondagmiddag 21 juni om twee uur ’s middags. Om half elf stonden de eerste mensen al in de regen te wachten tot de kaartenverkoop zal starten. “Er zijn zelfs mensen geweest die gisteren de caravan hier op het terrein hebben gezet en hier hebben overnacht.”, verteld een trots lid van de organisatie. “Mensen komen gewoon elders uit de provincie om een kaarten te bemachtigen. Zo sprak ik net nog mensen uit Meppel.”, laat voorzitter Harm van Oosten weten.

Op is echt op!

Ondanks de lange wachtrij was het een geslaagde dag. “Er zijn vandaag veel kaarten verkocht, maar gelukkig heeft iedereen nog kaarten weten te bemachtigen.” aldus Harm van Oosten. “Bij de bekende voorverkoop punten zullen nog kaarten beschikbaar zijn, maar op is echt op.”

Voor de laatste keer Normaal

Op 26 september 2015 treed de band Normaal voor de laatste keer op in Emmer-Compascuum. De band stopt na hun 40 jarig jubileum en zal dit jaar de laatste concerten houden in de tour “Veldtocht”. Het voorprogramma bestaat uit de band Rockstieren. De band is in 2010 opgericht door de gitarist van de band. De band staat er om bekend een gezellig feestje te maken met een mix van diverse nummers uit binnen- en buitenland.

Een dag eerder op 25 september 2015 staat Papa Di Grazzi in de feesttent in Emmer-Compascuum. De band staat garant voor een spetterende show. Ondanks dat ze zelf niet naast hun schoenen willen gaan lopen behoren ze tot de meest gewilde en geboekte coverbands in Nederland. Met het concept, “u vraagt, wij spelen” is geen één avond het zelfde.

Voor kaarten of meer informatie kijk op www.stargala.nl.

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top