EEM Groepenkasten

Eredivisietopper: JMS Hurry-Up – Hercules

jms hurry up handbal zwartemeerZwartemeer – Vanavond staat er een regelrechte topper in de eredivisie op het programma in de Concrete People Arena te Zwartemeer. Koploper JMS Hurry-Up ontvangt met Hercules de huidige nummer drie van de competitie.

De handballers uit Zwartemeer hebben de Europese uitschakeling goed verwerkt met twee overwinningen op rij. Afgelopen zaterdag won de formatie van Joop Fiege met duidelijke cijfers van Alphadeuren Houten en in diezelfde week werd ook afgerekend met de toenmalige koploper Quintus. Zaterdag zullen de heren van JMS Hurry-Up geconcentreerd moeten spelen om het Haagse Hercules op de knieƫn te krijgen. Het inhaalduel begint om 20.30 uur en staat onder leiding van de heren Dzemidzic en Van Tricht.

Zaterdagavond JMS Hurry-Up – Hellas

Komende zaterdag staat er wederom een thuiswedstrijd gepland voor JMS Hurry-Up. De heren uit Zwartemeer ontvangen, net zoals donderdag, een tegenstander uit Den Haag. Hellas is zaterdag de opponent voor de handballers uit Zwartemeer. De hofstedelingen verloren vorig weekend nipt de Haagse derby van Hercules en bezetten momenteel de voorlaatste plaats in de eredivisie. De wedstrijd begint zaterdag om 20.00 uur en staat onder leiding van de heren Hommen en Remmerswaal.Back To Top