EEM Groepenkasten

Erkende Overleg Partner (EOP) Klazienaveen zoekt nieuw bestuur

centrum klazienaveen veenarbeider schip 2Klazienaveen – Ben jij betrokken bij Klazienaveen? Maak jij het dorp mooier? Zet jij je in voor de toekomst van het dorp? Dan is de EOP op zoek naar jou!

Klazienaveen is een mooi dorp dat mooi moet blijven. We moeten ervoor zorgen dat inwoners hier graag wonen en blijven wonen. Kinderen kunnen veilig over straat. Bewoners zetten zich samen in voor een fijnere buurt. Inwoners zijn gezond en er is voldoende te doen voor de jeugd. Sporthal en zwembad kunnen blijven bestaan. Scholen en verenigingen presteren goed. Ouderen wonen hier graag. Wil jij werken aan een mooier dorp, voor nu en in de toekomst?

Belangrijke taak

Als bestuurslid van de EOP (Erkende Overleg Partner) heb je een belangrijke taak. Je bent de spil tussen de gemeente en de inwoners van Klazienaveen. Je voert daarvoor overleggen met professionele partijen als gemeente, woningcorporaties, welzijnsorganisaties, en dergelijke. Je voelt je verbonden met de inwoners van Klazienaveen, je luistert naar wat zij willen en belangrijk vinden. Je hebt oog voor initiatieven die er zijn in het dorp en stimuleert deze. Mogelijkheden zien en keuzes maken. Dynamiek, enthousiasme en samen werken aan een mooi resultaat.

Een volledig nieuw bestuur biedt mooie kansen. Kansen om samen te besluiten welke weg jullie in willen slaan. Samen met inwoners van Klazienaveen! Op naar een nog mooier dorp!

Tien nieuwe leden

Voor het bestuur zoekt de EOP 10 nieuwe leden. Wil jij bestuurslid worden, dan kun je je kandidaat stellen. Dit kan door je aan te melden bij één van de buurtverenigingen. Je moet dan wel lid zijn (of worden) van die vereniging. Ook jongeren kunnen zich aanmelden.

Reageren kan tot uiterlijk vrijdag 7 oktober. De buurtverenigingen bepalen daarna tijdens een ledenvergadering wie de nieuwe bestuursleden worden.

Aanmelden of vragen

Voor aanmeldingen en/of vragen:

KRUIDENVELD
Martin Moes
info@kruidenveld.nl

KLAZIENAVEEN-WEST
Fennie Mink
klazienaveenwest@gmail.com

NOORDERLICHT
Be van der Kaap
b.vanderkaap@kpnmail.nl

MOLENBUURT
Jans van Ommen
jansvanommen@ziggo.nl

ONS BELANG
Jannie Vos
jan345@ziggo.nlBack To Top