EEM Groepenkasten

Erwin van Oosten tot einde seizoen trainer bij vv Klazienaveen

erwin van oosten trainer vv klazienaveenKlazienaveen – Erwin van Oosten maakt het huidige seizoen af als trainer van vv Klazienaveen, nadat eerder deze week vv Klazienaveen en hoofdtrainer Daan Lelieveld uit elkaar waren gegaan.

vv Klazienaveen laat weten op haar website: “Nadat eerder deze week afscheid werd genomen van hoofdtrainer Daan Lelieveld, moest de technische commissie snel handelen. Binnen het eigen netwerk werd gezocht naar een trainer die bereid was om Klazienaveen de helpende hand toe te reiken. In de persoon van Erwin van Oosten werd die gevonden.”

Lees ook: vv Klazienaveen en trainer Lelieveld per direct uit elkaar

Laatste hoofdtrainer

Erwin van Oosten is begonnen bij SJO KZC’08 als jeugdtrainer, waar hij zich heeft ontwikkeld als trainer. Weerdinge bood hem vervolgens een baan als hoofdtrainer. Na promotie uit de 5e klasse draaide Weerdinge onder Van Oosten steevast mee in de top van de 4e klasse. Enkele maanden geleden gingen beide partijen uit elkaar. Na dit seizoen gaat hij aan de bak als hoofdtrainer van ‘zijn cluppie’ CEC.

Van Oosten zal de laatste hoofdtrainer van vv Klazienaveen zijn, want na dit seizoen is de fusie een feit en gaan vv Klazienaveen en vv Zwartemeer samen verder als FC Klazienaveen.

(Bron&Afbeelding: vvklazienaveen.nl)Back To Top