EEM Groepenkasten

Etalage van de Maand: ’t Winkeltje van Stichting De Trans

't Winkeltje, De TransKlazienaveen – In de rubriek “Etalage van de Maand” laten wij elke maand een etalage zien die er op de een of andere manier uitspringt. Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

Etalage van de Maand: ’t Winkeltje van Stichting De Trans

Opnieuw heeft de redactie een etage van de maand gekozen, echter ditmaal een heel bijzondere etalage. De 7e Etalage van de Maand is geworden: ’t Winkeltje van Stichting De Trans in Klazienaveen, gevestigd aan de Langestraat 160 in Klazienaveen.

In ’t Winkeltje van Stichting De Trans, onderin in het gebouw ‘de Wiekslag’, worden producten verkocht die door de cliënten van de dagopvang zelf gemaakt worden.'t winkeltje, de trans

Stichting De Trans

De Trans is een zorginstelling actief in de verstandelijk gehandicaptenzorg in Drenthe, Overijssel en Zuidoost-Groningen, en bieden verstandelijk gehandicapten zorg en ondersteuning in alle aspecten van hun leven. Naast mensen met een verstandelijke beperking biedt Stichting De Trans ook mensen met een vorm van autisme ondersteuning.

De zorg en ondersteuning in hun thuissituatie, op school, in het werk of bij het wonen, met als doel ze volledig deel te laten nemen aan de samenleving, is de doelstelling bij Stichting De Trans. Met deze aanpak van gehandicaptenzorg houden de cliënten van Stichting De Trans de volle regie over hun eigen leven en leren ze op eigen benen te (blijven) staan.

Cadeautjes

In ’t Winkeltje van Stichting De Trans in De Wiekslag te Klazienaveen kun je terecht voor cadeautjes, zoals kaarsen, houten tuinartikelen, serviesgoed, zeephangers, kaarten en bloemstukjes. Allemaal producten gemaakt door de bewoners in de dagopvang. Ga gerust eens langs voor een passend cadeautje! De openingstijden van ’t Winkeltje zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.30  – 15.30 uur.

Dagopvang ’t Winkeltje
Langestraat 160 (De Wiekslag)
7891 GL  Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 32 44 20
Website: Stichting De Trans
E-mail:  info@detrans.nl

Eerdere winnaars van de “Etalage van de Maand” zijn te vinden in de rubriek “Etalage van de Maand”. Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten via redactie@klazienaveen24.nl of het contactformulier en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

(Foto’s: MSL)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top