EEM Groepenkasten

Etalage van de Maand: Donna Damesmode

donna damesmodeKlazienaveen – In de rubriek “Etalage van de Maand” laten wij elke maand een etalage zien die er op de een of andere manier uitspringt. Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

Etalage van de Maand: Donna Damesmode

De tweede Etalage van de Maand is de etalage van Donna Damesmode aan het Van Echtenskanaal 601 onderin Schip 1 vlakbij De Witte Olifant. Het is een aantrekkelijke en stijlvolle etalage met leuke bloemstukken en aangepast aan het jaargetijde.donna damesmode De etalages zijn overdag al prachtig om te zien, maar ’s avonds in het donker is het bijzonder sfeervol en stijlvol. Ook de herfstteksten aan de andere zijde van Donna Damesmode geven in duidelijke taal weer in wat voor jaargetijde we zijn.

Wat ons betreft een terechte winnaar:

Donna Damesmode

Van Echtenskanaal NZ 601
7891 AW Klazienaveen
Telefoon: 0591-303696
Email: donna@klerekast.nl
Website: Donna Damesmode

Eerdere winnaars van de “Etalage van de Maand” zijn te vinden in de rubriek “Etalage van de Maand”.

Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten via redactie@klazienaveen24.nl of het contactformulier en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top