EEM Groepenkasten

Etalage van de Maand: Zonlicht Klazienaveen

zonlichtKlazienaveen – In de rubriek “Etalage van de Maand” laten wij elke maand een etalage zien die er op de een of andere manier uitspringt. Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

Etalage van de Maand: Zonlicht

De derde Etalage van de Maand is de etalage van Zonlicht aan de Langestraat 165 in Klazienaveen. Het is een etalage met een prachtig verlicht en leuk stadsgezicht en aangepast aan het jaargetijde, de Kerst.zonlicht, klazienaveen Vooral ’s avonds in het donker is het geweldig om even een extra blokje rond te gaan lopen en om aan deze sfeervolle en leuk verlichtte etalage van de firma Zonlicht een bezoekje te gaan brengen. Veel plezier en let op de vele details!zonlicht, klazienaveen

Wat ons betreft een terechte winnaar:

Zonlicht
Langestraat 165
7891 GL Klazienaveen
Telefoon: 0591-317222
Email: enninga@zonlicht.nl
Website: Zonlicht

Eerdere winnaars van de “Etalage van de Maand” zijn te vinden in de rubriek “Etalage van de Maand”.

Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten via redactie@klazienaveen24.nl of het contactformulier en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top