EEM Groepenkasten

Etalage van de Maand: Schoencomfort Herna

schoencomfort hernaKlazienaveen – In de rubriek “Etalage van de Maand” laten wij elke maand een etalage zien die er op de een of andere manier uitspringt. Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

Etalage van de Maand: Schoencomfort Herna

De zomer is voorbij en de herfst heeft zijn intrede al gedaan, op papier tenminste. Volgens de weergoden is het echter nog steeds zomer en met de fantastische temperaturen de afgelopen weken lijkt het nog helemaal niet op herfst. Het wordt weer tijd voor een etalage van de maand en opnieuw hebben reacties van lezers de redactie weten te overtuigen welke etalage ditmaal in de schijnwerper van klazienaveen24.nl dient te staan.schoencomfort hernaDeze keer is de eer aan Schoencomfort Herna, gevestigd aan het Van Echtenskanaal nz. 149 in Klazienaveen. Schoencomfort Herna is gespecialiseerd in onder andere damesschoenen, herenschoenen en wandelschoenen. Er worden onder andere de volgende merken geleverd: Bjorn Borg, Durea, Footnotes, Solides, Finncomfort, Rockport & Grisport kousen, steunzolen, veters, schoenpoetsmiddelen en dergelijk. Kortom, Schoencomfort Herna levert alles op het gebied van schoenen, voor jong en oud.schoencomfort hernaschoencomfort herna

Schoencomfort Herna is gevestigd aan de Van Echtenskanaal NZ 149, tussen Schip 1 en Schip 2, met goede parkeervoorzieningen vlak voor de winkel.

De openingstijden zijn:

maandag: 13.00 – 17.00 uur
dinsdag: 9.30  – 17.30 uur
woensdag: 9.30  – 17.30 uur
donderdag: 9.30 – 20.00 uur
vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
zaterdag: 9.30 – 17.00 uur
’s zondags gesloten

Contact

Telefoon: 0591 – 318 546
E-mail: hernaschonewille50@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/schoencomfortherna/

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top