EEM Groepenkasten

Etalage van de Maand: Bruna Klazienaveen

Bruna, klazienaveenKlazienaveen – In de rubriek “Etalage van de Maand” laten wij elke maand een etalage zien die er op de een of andere manier uitspringt. Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

Etalage van de Maand: Bruna Klazienaveen

Het is een unieke dag, 29 februari, een dag dat maar een keer in de vier op de kalender geplaatst wordt. Een unieke gelegenheid om alweer de 5e Etalage van de Maand bekend te maken: Bruna Klazienaveen, Langestraat 111. Bruna, klazienaveenHet is een etalage met regelmatig wijzigingen en aanbiedingen. Bovendien organiseert Bruna regelmatig activiteiten in het dorp.

Naast een ruim assortiment, is er ook keuze uit duizenden kaarten voor o.a. verjaardagen, feestjes, noem maar op, een inpandig postagentschap, een aan-af-kentekenmelding bij de RDW: kortom Bruna Klazienaveen biedt een compleet concept. Bovendien is Bruna Klazienaveen in de persoon van Harry Omlo alom bekend en geprezen vanwege het regelmatig georganiseerde Bruna Literair Café in en in samenwerking met De Witte Olifant. Deze zeer gewilde avonden waren telkens geheel uitverkocht en zijn absoluut voor herhaling vatbaar.Bruna, klazienaveen

Wat ons betreft een terechte winnaar:

Bruna Klazienaveen

Langestraat 111
7891  GG  Klazienaveen
Telefoon: 0591- 318851
Website: www.bruna.nl
E-mail:  bruna8195@brunawinkel.nl

Eerdere winnaars van de “Etalage van de Maand” zijn te vinden in de rubriek “Etalage van de Maand”.

Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten via redactie@klazienaveen24.nl of het contactformulier en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top