EEM Groepenkasten

Etalage van de Maand: Cigo Kroon Klazienaveen

cigo kroonKlazienaveen – In de rubriek “Etalage van de Maand” laten wij elke maand een etalage zien die er op de een of andere manier uitspringt. Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten en wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

Etalage van de Maand: Cigo Kroon Klazienaveen

Het is vandaag 28 april, zonnig maar met een koude wind, een dag na Koningsdag waarop vele activiteiten afgelast of ingeperkt werden vanwege de aangekondigde weersomstandigheden: hagel, sneeuw en regenbuien voor de afwisseling. Maar een mooie gelegenheid om alweer de 6e Etalage van de Maand bekend te maken: Cigo Kroon Klazienaveen, gevestigd aan de Van Echtenstraat 5, op een locatie die goed bereikbaar is voor iedereen. Er is zelfs een speciale parkeerplaats vlak voor de deur, bestemd voor de minder validen onder ons.cigo krooncigo kroonHet is een etalage waarin op een persoonlijke wijze met regelmaat wijzigingen en aanbiedingen in, op en voor bekend gemaakt worden. Naast een ruim assortiment met onder andere:

  • Bekende landelijke en regionale dagbladen
  • Rookwaren
  • Wenskaarten
  • Zoetwaren
  • Kansspelen
  • Lectuur
  • Electronic value: beltegoed

Ook is er een ruime keuze uit belevenisbonnen, cadeaukaarten en zijn er diverse soorten krasloten verkrijgbaar. Naast het bekende assortiment heeft Cigo Kroon ook een ruime keuze aan leuke kant en klare cadeautjes. Kortom Cigo Kroon Klazienaveen biedt veel, heel veel! Ach, leg toch gewoon zelf eens een bezoekje af bij Cigo Kroon, en zie het met eigen ogen!

Wat ons betreft een uitstekende winnaar:

Cigo Kroon Klazienaveen

Van Echtenstraat 5
7891  LM  Klazienaveen
Telefoon: 0591- 312682
Website: Cigo Kroon 
E-mail:  info@kroon.cigo.nl

Eerdere winnaars van de “Etalage van de Maand” zijn te vinden in de rubriek “Etalage van de Maand”. Heb jij ook een leuke etalage gezien of heb je zelf een leuke etalage die volgens jou in aanmerking komt als “Etalage van de Maand”? Laat het ons weten via redactie@klazienaveen24.nl of het contactformulieren wie weet is jouw etalage de volgende keer aan de beurt.

(Foto’s: MSL)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top