EEM Groepenkasten

Extra feestelijke 10e Spel2Daagse dankzij sponsoring lokale bedrijven

spel2daagse, eem groepenkastenKlazienaveen – Deze week is het alweer zover! De 10e editie van de Spel2Daagse! Dankzij de sponsoring van veel lokale bedrijven wordt de 10e editie van de Spel2Daagse extra feestelijk.

Op de titelfoto neemt een glunderende Emily Verdel (21), rechts op de foto, namens de Spel2Daagse symbolisch één van de portofoons en een hoeveelheid andere spullen in ontvangst van Kathie Roelofs (links) van EEM Groepenkasten, Gouden sponsor van de Spel2Daagse.spel2daagse, eem groepenkasten

Emily Verdel is op 15-jarige leeftijd voor het eerst met de Spel2Daagse in aanraking gekomen om te assisteren bij de organisatie van de Spel2Daagse. Nu, sinds haar 18e, is Emily de coördinator van de Spel2Daagse, een organisatie die al voor de 10e keer op rij vlak voordat de scholen beginnen, kinderen 2 dagen lang plezier laten beleven.

Emily: “Iets wat kleinschalig begon is uitgegroeid tot 2 dagen feest voor meer dan 100 kinderen. Zonder de hulp van de vele vrijwilligers die zich actief inzetten voor de Spel2Daagse zou de Spel2Daagse niet zo’n enorm succes zijn geworden. Sinds de website klazienaveen24.nl een tweetal artikelen aan ons wijdde is de Facebookpagina van de Spel2Daagse meer dan ooit bezocht. Al deze belangstelling heeft geresulteerd in een reusachtige opbrengst aan allerlei spulletjes, materialen en hulp. Gewoonweg geweldig!” Een voorbeeld: “wij vroegen om strandballen…. en dat hebben we gemerkt, nu hebben wij er meer dan 500!”

Locatie

De Spel2Daagse werd voorheen telkens aan de Derksweg in Klazienaveen georganiseerd, dit jaar wordt de Spel2Daagse voor het eerst in het recreatiepark Weidewaard achter op de Veenhoeksweg (ijsbaan) gehouden. Deze locatie biedt vanwege de grote oppervlakte de organisatie ontzettend veel mogelijkheden. Misschien wordt de 11e Spel2Daagse volgend jaar voor het eerst in het centrum van Klazienaveen gehouden op het voormalige terrein van de Snikke, maar dit is nog toekomstmuziek.

Vanmorgen, dinsdag 23 augustus, zijn de eerste voorbereidingen al getroffen en vanmiddag zal er een heus tentenkamp met allerlei speelattributen verrezen zijn.

Verloting

Donderdagavond is er een talentenshow met dans, muziek en toneel, net wat de inbreng zal zijn op de avond. Voor de bezoekers is er koffie/thee verkrijgbaar en er is een verloting met vele prachtige prijzen beschikbaar gesteld door de vele sponsors van de Spel2Daagse. Het entree is gratis, koffie/thee evenals de verloting per kop/lootje kost €0,50.

Sponsors

Maar naast vrijwilligers spelen sponsoren ook een grote rol.spel2daagse, stracqVorig jaar hebben een aantal grote sponsoren zich voor het eerst ingezet voor de Spel2Daagse, namelijk Drukkerij Hermans, de Bruna en Stracq, met eigenaar Wim Sibum uiterst links op de foto (eveneens een Gouden sponsor). Dit jaar zijn daar nog een aantal sponsoren bijgekomen, waaronder Roobeek advies, en EEM groepenkasten, die gelijk ook een Gouden sponsor van dit prachtige evenement is geworden.

Ontwerp

Voor wat het ontwerp van de banner en het logo betreft, kon het binnen de eigen gelederen blijven.celine zomer, spel2daagseCeline Zomer (21), poserend bij ‘haar’ ontwerp, heeft zich namelijk ontpopt als een vaardig ontwerpster en heeft er een fleurig geheel van gemaakt met een leuk en toepasselijk logo.

Bedanken

Zonder de hulp van de vele sponsoren die de Spel2Daagse rijk is zou dit alles niet zo’n groot succes zijn geworden. De organisatie met al de vrijwilligers blijven hard werken om dromen werkelijkheid te laten worden. Dit jaar worden er voor het eerst workshops georganiseerd. Deze kunnen natuurlijk nog spectaculairder dan dat het dit jaar voor het eerst gehouden wordt. Ook zou de organisatie graag voor nog meer kinderen wat willen betekenen. Emily: “Namens de organisatie en alle vrijwilligers van de Spel2Daagse willen wij hierbij van de gelegenheid gebruik maken om alle sponsors heel hartelijk te bedanken”.

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden en zou jij de Spel2Daagse willen sponsoren? Neem dan contact op met de organisatie door een mail te sturen naar: spelweekklazienaveen@hotmail.com.

Gouden sponsor

EEM groepenkasten
Stracq

Zilveren sponsor

Drukkerij Hermans
Bruna
Roobeek Advies

Bronzen sponsor

Bakkerij Bart
Cigo
Plus
Boni
Jumbo
Jellema
Versmarkt
Top1Toys
Dorgelo Audio Verhuur
Heideveld
Williams Talentbox
Kombuys
Kluswijs
Praxis
J&F Verhuur
Guido
EMCOBack To Top