EEM Groepenkasten

Familie Pruim winnaar dinercheque bij Autobedrijf van Veggel

autobedrijf van veggel Klazienaveen – Autobedrijf van Veggel deed afgelopen week een verloting met alle ingeleverde uitnodigingen tijdens hun onlangs gehouden gratis wintercheckdag. De familie Pruim uit Klazienaveen is hiervan de gelukkige winnaar geworden: een dinnercheque ter waarde van maar liefst honderd euro te besteden bij de Witte Olifant.

Tijdens deze gratis wintercheckdag werd de auto op ruim 25 punten gecontroleerd, klaar terwijl de klant even wachtte. Dit wachten was ook geen straf, want tijdens de inspectie van de auto kon de eigenaar er een gratis verzekeringscontrole door Erwin Koster van Koster Assurantiën laten uitvoeren. En onder het genot van koffie, thee of een kom heerlijke snert voor de liefhebbers, was het er zelfs erg gezellig, en voor de eventueel meegekomen kinderen was er een springkussen.

Het team van Autobedrijf van Veggel heeft op deze dag een uitstekende prestatie geleverd: maar liefst 55 auto’s werden er gecontroleerd. Omstreeks 10.00 uur was het even spitsuur en stonden de auto’s op straat in een lange rij te wachten. Maar omdat de monteurs vlot doorwerkten en hun eerste kop koffie pas zo tegen 12.00 namen, was de wachttijd relatief erg kort. Iedere klant kreeg sowieso een zgn. goodiebag mee met wat leuke dingen erin. Al met een geslaagde dag, voor zowel de klant als Autobedrijf van Veggel.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top