EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen dringend op zoek naar kantinepersoneel

FC Klazienaveen KantinepersoneelKlazienaveen – FC Klazienaveen heeft voor het komende seizoen een nijpend tekort aan kantinepersoneel. Met het huidige aanbod van kantinepersoneel, zal het onmogelijk zijn om de faciliteiten optimaal te benutten.

Kantine gesloten

Anders gezegd: wanneer de groep vrijwilligers niet breder wordt, kunnen beide kantines van de voetbalvereniging niet altijd meer worden bemand en zullen bij tijd en wijle gesloten blijven, waar de club haar leden en bezoekers niet meer bieden wat zij gewend zijn. Op dit moment is de situatie al zo dat op sommige momenten de kantine wegens personeelstekort niet kan worden bemand.

Vrijwilligers gezocht

Dus ben jij bereid om eens in de zoveel tijd jouw handen uit de mouwen te steken en onderdeel te zijn van de gezelligheid in de kantines, dan is FC Klazienaveen naarstig op zoek naar jou! In de planning wordt rekening gehouden met jouw voorkeur, d.w.z. jeugd/senioren, vrijdag/zaterdagochtend/zaterdagmiddag/zondag. Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen via kantine@fcklazienaveen.nl of 06-15669280.

(Foto: Website FC Klazienaveen)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top