EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen fusie-update april 2017

fc klazienaveen logo fusie vv klazienaveen vv zwartemeerKlazienaveen – 1 Juli nadert met rasse schreden, Alle leden van de twee fuserende clubs worden wekelijks geconfronteerd met de komende fusie.

Velen zijn actief bij commissies of op een andere wijze.

Bestuurlijk zijn de laatste punten op de “I” gezet met betrekking tot het fusieplan. Inmiddels is dit plan bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd en ligt daar 30 dagen ter inzage. Het plan is nu dus ook inzichtelijk op de websites van de cubs met alle officiele documenten bijgevoegd.

Wat in oktober 2016 tijdens de Algemene Leden Vergadering is besloten, wordt hierin bevestigd en zal worden uitgevoerd.

Algemene Leden Vergadering 29 mei

Op 29 mei is er een Algemene Leden Vergadering bij beide verenigingen om 19.00 uur in de beide clublokalen waar dit uitgewerkte plan door de vergadering bekrachtigd zal worden.

Inloopavond 15 mei

Op 15 mei is er de mogelijkheid om tijdens een inloopavond, in de huidige vv Zwartemeer kantine, vragen te stellen met betrekking tot het fusieplan. Bestuursleden van vv Klazienaveen, vv Zwartemeer en FC Klazienaveen zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Aanpassingen sportpark

Binnenkort start reeds de aanpassingen aan het sportpark. Eerst zal de vv Zwartemeer kantine omgeturnd worden in het FC Klazienaveen clublokaal. Binnenkort zal daar een sfeertekening van verschijnen, maar ik heb van de betrokkenen gehoord dat het helemaal goed gaat komen. Daarna zal ook het nieuwe jeugdonderkomen de FC uitstraling gaan krijgen. Zoals meermaals gemeld is blijft het doel om zo snel mogelijk een clublokaal voor ons allemaal te realiseren. Dit vergt een beetje geduld.

Feestelijke openingsdag 8 juli

Alles wordt in het werk gesteld om op 8 juli zo goed mogelijk voor de dag te komen tijdens de officiƫle feestelijke openingsdag waarbij het eerste elftal van FC Klazienaveen het op zal nemen tegen FC Emmen. De activiteiten-commissie is druk met het organiseren van een leuke voetbaldag met festiviteiten voor iedereen.

Namens het bestuur van FC Klazienaveen

Gert VeenstraBack To Top