EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen geeft DZOH een lesje effectiviteit

fc klazienaveen 2017-2018Klazienaveen/Emmen – FC Klazienaveen heeft DZOH  gisteravond een lesje gegeven in effectiviteit. De mannen van trainer Casper Goedkoop won de laatste wedstrijd van 2017 bij DZOH met maar liefst 6-1.

FC Klazienaveen blijft daardoor koploper Pelikaan S. in het spoor en gaat als nummer 2 de winterstop in. De koploper staat nu 4 punten voor, maar FC Klazienaveen heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Effectief

DZOH had de laatste 3 wedstrijden gewonnen, maar kwam er tegen FC Klazienaveen niet aan te pas. Al na 10 minuten had Thyrann Lambers de eerste treffer voor FC Klazienaveen gemaakt. Hij profiteerde van een slippertje van de DZOH-doelman. Kort daarna ging de keeper bij een vrije bal weer de fout in. Hij kwam te ver uit en Nick van der Sleen kon de bal net iets eerder raken: 0-2/ In de 23e minuut was het Patrick Bloemberg die bij een corner volledig vrij mocht binnen koppen: 0-3.

Rood

Toen een speler van DZOH kort na de 0-3 met direct rood wegens natrappen van het veld werd gestuurd was de wedstrijd, voor zover het dat al niet was, helemaal gespeeld. Al snel was het opnieuw Van der Sleen die weer raak schoot: 0-4. Hij reageerde attent op een vrij bal van Bloemberg die door de keeper met moeite werd gekeerd. Pas in de 38e minuut kon DZOH iets terug doen. Een fraaie aanval bracht te thuisploeg op 1-4. Nog voor de rust was het opnieuw Patrick Bloemberg die uit een vrije trap zijn 2e van de avond scoorde: 1-5.

Tweede helft

De 2e helft kon niet in de schaduw staan van de 1e helft. DZOH deed er alles aan om een grotere afgang te voorkomen, terwijl FC Klazienaveen het eigenlijk wel goed vond. Jasper Woelders zette uiteindelijk de eindstand op het scorebord: 1-6.

(Bron: RTV Drenthe)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top