EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen neemt noodgedwongen afscheid van trainer Casper Goedkoop

Casper Goedkoop 1e trainer FC KlazienaveenKlazienaveen – De wegen van FC Klazienaveen en trainer Casper Goedkoop scheiden na dit seizoen. De keuze wordt opgedrongen door de recentelijk promotie van FC Emmen, daar waar Casper Goedkoop assistent-trainer is.

Niet meer te combineren

Daar waar de regio de afgelopen dagen rood-wit kleurde en haar geluk niet op kon, heeft het succes van FC Emmen dus ook een keerzijde. En dan met name voor FC Klazienaveen. Door de promotie van FC Emmen naar de eredivisie kan Casper Goedkoop zijn werkzaamheden als assistent van FC Emmen niet meer combineren met het hoofdtrainerschap van FC Klazienaveen.

Clausule

Een jaar geleden kreeg Goedkoop de taak om van 2 selecties 1 te maken. Hierin is Goedkoop meer dan geslaagd en bovendien heeft FC Klazienaveen het gehele seizoen meegedraaid in de top van de 2e klasse. De keuze om in de winterstop het contract te verlengen, was dan ook een logische. Echter, dit contract bevatte wel een clausule. Het succes van FC Emmen betekent dus een abrupt einde aan het dienstverband van Goedkoop bij FC Klazienaveen.

Nacompetitie

En zo kan de uitwedstrijd bij DESZ zomaar de laatste keer zijn dat Goedkoop op de bank zit bij FC Klazienaveen. Winst bij DESZ en resultaten op de andere velden kunnen er toe leiden dat het hoofdtrainerschap nog met enkele weken wordt verlengd in de vorm van nacompetitie.

Wat het resultaat aanstaande zaterdag ook is, FC Klazienaveen is Casper Goedkoop dankbaar voor zijn geleverde diensten. De TC gaat op zoek naar een opvolger, die verder mag werken met de goede basis die door Goedkoop is neergelegd.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top