EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen uiterst effectief tegen De Weide

fc klazienaveen 2017-2018Klazienaveen – Na de zeperd van vorige week tegen FC Meppel had FC Klazienaveen wat recht te zetten in het thuisduel tegen De Weide. Dat deden ze dan ook.

Al in de 2e minuut maakte Melroy Hemme de 1-0 met een schot uit de linkerhoek van de 16 meter. En de volgende aanval was direct weer raak. In de 6e minuut kon Thyrann Lambers de 2-0 laten aantekenen. Weer bereikte hem de bal in de linkerhoek van de 16 meter en ook hij schoot raak. Vervolgens ontspon zich een duel wat weinig hoogstaand was en er amper kansen vielen te noteren.

Gevaarlijk

De Weide lukte het wat beter om te voetballen, maar bij FC Klazienaveen ging er nog veel mis. De Weide was echter niet bij machte om gevaarlijk te worden. Op het moment dat men dacht te gaan rusten met de 2-0 stand, kwam FC Klazienaveen nog een keer voor het doel van De Weide en weer was het raak. Nick van der Sleen kreeg de bal op 5 meter van de goal en hamerde met zijn schot de 3-0 binnen. In de tweede helft probeerde De Weide nog iets aan de stand te doen en daarvoor kregen ze ook een aantal kansen. Maar als je op 5 meter van het doel een bal ver over schiet wordt het wel heel erg moeilijk. De Weide scoorde dus ook niet. FC Klazienaveen in eerste instantie ook niet. Jasper Woelders kwam nog een keer 1 op 1 met de keeper van De Weide, maar in dat duel was de keeper winnaar. In de 80e minuut was de keeper geen winnaar. Tom Lambers ging door op een terugspeelbal naar de keeper en toen de keeper de bal weg wou schieten caramboleerde de bal via Tom in het doel voor de 4-0. De Weide maakte direct daarop de 4-1 en daarmee was de wedstrijd gespeeld.

FC Klazienaveen houdt de 3 punten thuis en is daarmee koploper Pelikaan S tot op 1 punt genaderd.

Volgende wedstrijd

Volgende week wacht het uitduel naar NEC Delfzijl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top