EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen vergeet weer zichzelf te belonen

fc klazienaveen 2018 2019Klazienaveen – Nadat FC Klazienaveen ZA2 al met 0-3 had verloren van De Weide 2, moest ook het 1e elftal de punten laten aan De Weide 1.

Het werd 1-2 en daar had De Weide wel het minste recht op. De Weide kwam al vroeg op voorsprong toen een corner in het 5 meter gebied plofte en niemand adequaat genoeg reageerde behalve een speler van De Weide die binnen tikte. FC Klazienaveen ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker maar was voorin niet dreigend genoeg.

Het duel speelde zich grotendeels op het middenveld af en kansen voor beide partijen waren er maar sporadisch. Vlak voor rust had Nick van der Sleen nog een mooi schot, maar de De Weide keeper kon redding brengen.

Meer druk

In de tweede helft voerde FC Klazienaveen de druk nog meer op en werd het duel fysieker. Guus Nijboer moest het veld verlaten met een blessure en moest na de wedstrijd naar het ziekenhuis voor een foto, omdat men een breuk in het onderbeen vermoedde. Gelukkig bleek er achteraf niets gebroken.

FC Klazienaveen was dicht bij de gelijkmaker, maar het vizier stond niet scherp genoeg en de paal stond in de weg. Vlak voor tijd scoorde De Weide de 0-2 uit een spaarzame aanval en vlak daarop scoorde FC Klazienaveen wel. Maurice Heine kopte de 1-2 binnen. Vervolgens was de tijd te kort om nog iets aan de stand te wijzigen. Een gelukkige overwinning voor De Weide en een zure nederlaag voor FC Klazienaveen.

Volgende wedstrijd

Zaterdag volgt het thuisduel tegen Drenthina en een week later het uitduel tegen HFC, het laatste duel voor de winterstop. HFC staat laatste en Drenthina heeft 3 punten meer dan FC Klazienaveen. Twee overwinningen zouden zeer welkom zijn om de winterstop wat prettiger in te gaan.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top