EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen verliest ook 2e bekerwedstrijd

FC Klazienaveen - FC Emmen 2-5 08-07-2017Klazienaveen – FC Klazienaveen heeft, na het verlies van de 1e bekerwedstrijd, ook de 2e bekerwedstrijd verloren. Dit keer was SC Erica met 2-1 te sterk.

Wie gedacht had dat FC Klazienaveen het spelpeil uit de eerste bekerwedstrijd door kon zetten in de tweede bekerwedstrijd bij SC Erica kwam bedrogen uit.

Boventoon

Het was vooral Erica dat vooral in het begin van de wedstrijd de boventoon voerde. Erica was veel feller, wist elkaar beter te vinden en was doortastender. Zo ontstonden er direct al een aantal goede kansen voor Erica om de score te openen. Uiteindelijk benutten ze er 1 na een half uur terwijl FC Klazienaveen maar nauwelijks in het doelgebied van Erica was geweest. Na het doelpunt van Erica nam FC Klazienaveen wel wat meer het heft in handen en scoorde ook. Patrick Bloemberg kon uit een voorzet binnenkoppen voor de 1-1. Maar uit de daarop volgende aftrap en aanval van Erica zette Jan-Willem Beukers Erica weer koppend op een 2-1 voorsprong. Dat was tevens de ruststand.

Weinig gevaar

Na rust had FC Klazienaveen wel een ogenschijnlijk overwicht, maar kon maar weinig gevaar stichten. Even leek het er op dat FC Klazienaveen nog de gelijkmaker maakte. Stan Kroeze kopte een voorzet mooi binnen maar de scheidsrechter constateerde als enige op het veld buitenspel en keurde het doelpunt af. Veel verder kwam FC Klazienaveen niet. Omdat ook Erica niet meer de felheid van de beginfase op de mat legde ontstond er een tweede helft die met weinig spektakel naar het einde kabbelde. In de stand kwam geen verandering meer zodat de 2-1 overwinning voor Erica was.

Volgende week

Volgende week zaterdag om 17.00 uur moet FC Klazienaveen aantreden bij TVC uit Tubbergen. TVC had de eerste bekerwedstrijd met 3-0 gewonnen van Erica en afgelopen weekend de 2e bekerwedstrijd met 1-4 gewonnen bij Emmen. Op voorhand een tegenstander waar het moeilijk genoeg zal worden een redelijk resultaat weg te halen.Back To Top