EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen verliest thuis tegen Omlandia

fc klazienaveen 2017-2018Klazienaveen – FC Klazienaveen heeft slechte zaken gedaan gisteren tegen Omlandia. De ploeg van trainer Casper Goedkoop ging thuis op het kunstgras met 0-1 onderuit en liet daardoor de kans liggen om te stijgen naar de 2e klasse J.

In de vrieskou werd het zaterdag een teleurstellende wedstrijd. FC Klazienaveen verspeelde veelvuldig de bal en creëerde nauwelijks kansen. Omlandia uit Ten Boer deed dat aanvankelijk beter en kwam er een paar keer gevaarlijk uit, waarbij nog een keer op de lat werd geschoten.

Het gevaarlijkste moment voor FC Klazienaveen in de 1e helft was een kopbal van Nick van der Sleen. Uit een vrije trap kopte hij voorlangs. Door goed keeperswerk van Joep Verhaar bleef het bij een 0-0 stand bij rust. Met enkele knappe reddingen wist hij zijn doel in de 1e helft schoon te houden.

Kansen

Na de rust was Omlandia al direct dicht bij de 0-1. Keeper Verhaar werd weliswaar verschalkt, maar de bal ging net naast de 2e paal. FC Klazienaveen rechtte daarna de rug en werd via Jasper Woelders en Mike Wilts nog een paar keer gevaarlijk. Het doelpunt viel echter in de 80e minuut aan de andere kant. Een inzet werd van richting veranderd en liet keeper Verhaar kansloos.

 

Rode kaart

Na de 0-1 kreeg FC Klazienaveen nog een tegenvaller te verwerken. Verdediger Tim Smeman haalde een doorgebroken speler neer en kon met rood het veld verlaten.

Door de nederlaag blijft FC Klazienaveen op de 4e plaats staan. De achterstand op koploper Bedum bedraagt 5 punten, maar FC Klazienaveen heeft echter 2 wedstrijden minder gespeeld.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top