EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen verliest van NEC Delfzijl

fc klazienaveen 2017-2018Klazienaveen – FC Klazienaveen heeft 0-1 verloren van NEC Delfzijl. Dit in een wedstrijd waarin de kansen schaars waren en een puntendeling de verhoudingen beter had weergegeven.

Geen uitgespeelde kansen

In de beginfase had NEC een overwicht, maar kon eigenlijk niet tot uitgespeelde kansen komen. De grootste kans was Voor FC Klazienaveen vlak voor rust, toen Jasper Woelders een lange bal volley nam en net naast schoot. In de tweede helft nam FC Klazienaveen het overwicht over, maar was niet resoluut in de afronding en stokte de aanval vroegtijdig. Een kwartier voor tijd besliste Jari Slort het duel. Hij had al een aantal keren in de wedstrijd laten zien over de betere voetbalkwaliteiten te beschikken en dat was genieten voor de voetballiefhebber. Vanaf de achterlijn binnen de 16 meter schoot hij de bal in het doel, een wereldgoal.

FC Klazienaveen kreeg vlak voor tijd nog een kans op de gelijkmaker. Dion Kuhl nam de bal volley uit een lange pass maar zijn schot ging net over. Zo bleef het 0-1 en was er teleurstelling bij FC Klazienaveen.

Volgende wedstrijd

Zaterdag moet het aantreden bij koploper Pelikaan S waarop FC Klazienaveen met 1 wedstrijd minder 5 punten achterstaat. Voor beide teams dus een zeer belangrijke wedstrijd. Hopelijk zal een grote supportersschare onze jongens ondersteunen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top