EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen verzuimt te scoren tegen DZOH

fc klazienaveen maurice heine voetbalKlazienaveen – FC Klazienaveen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 1-2 thuis te verliezen van DZOH. Al na 12 minuten keek het tegen een 0-2 achterstand aan door slecht te starten.

De spits van DZOH kon al na 5 minuten uit een corner de bal vrij inschieten in het 5 meter gebied. FC Klazienaveen verzuimde vervolgens een minuut later de gelijkmaker te maken en kreeg even later een strafschop tegen waaruit de 0-2 viel. Vervolgens ontspon zich een lauwe wedstrijd waarin FC Klazienaveen nog de beste kansen kreeg om de aansluitingstreffer te maken. Zo kopte Maurice Heine nog een keer op de lat.

Tweede helft

In de tweede helft was het FC Klazienaveen dat DZOH de wil oplegde maar sprong het slecht om met de geboden kansen. Stan Kroeze maakte de aansluitingstreffer met een slap rollertje dat echter wel in het DZOH doel verdween. Vervolgens waren er nog genoeg mogelijkheden om de gelijkmaker te maken. Zo werd FC Klazienaveen nog een glaszuivere strafschop onthouden. Gescoord werd er echter niet meer en was DZOH de gelukkige winnaar.

Volgende wedstrijd

Volgende week moet FC Klazienaveen aantreden bij FC Meppel.

(Foto: archieffoto)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top