EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen wint van DESZ

fc klazienaveen 2018 2019

Klazienaveen – Op het zonnige sportpark in Klazienaveen heeft de plaatselijke FC de 3 punten in huis gehouden door DESZ uit Zwartsluis met 4-1 te verslaan.

Op het hobbelige veld voetbalde DESZ in de eerste helft wat gemakkelijker en had ook de beste kansen op de voorsprong. Dat lieten zij echter na en FC Klazienaveen niet. Na een half uur kwam de bal na goed doorzetten van Melroy Hemme voor de voeten van Jasper Woelders die met een droge schuiver de 1-0 maakte.

Evenwicht

Gelijk na rust maakte DESZ echter al weer gelijk en vervolgens hielden de ploegen elkaar in evenwicht tot de 71e minuut. Rob Groote plaatste een lange bal op Patrick Bloemberg die leek te zweven naar de bal en met een uitgekiende kopbal de 2-1 maakte. Vervolgens zette FC Klazienaveen door. Een hoge bal van Melroy Hemme leek een prooi voor de DESZ keeper maar deze kreeg de bal niet onder controle waardoor de bal bij Jasper Woelders kwam die vervolgens door de defensie soleerde en raak schoot voor de 3-1. Een minuut later maakte hij ook de 4-1. Een harde voorzet van links kon hij koppend als een granaat laten inslaan in het DESZ doel.

Volgende wedstrijd

FC Klazienaveen haalde hiermee een verdiende overwinning. Volgende week zaterdag wacht het – in december afgelaste – thuisduel tegen Drenthina. Hopelijk kan het huidige spel dan een vervolg worden gegeven en weer de 3 punten in huis worden gehouden.

Tripadvisor NL 600x300


Nog geen reacties

Back To Top