EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen zoekt een (nieuwe) hoofdtrainer

fc klazienaveen logo fusie vv klazienaveen vv zwartemeerKlazienaveen – De fusiecommissie van FC Klazienaveen is druk bezig de fusie af te ronden en handen en voeten te geven. vv Klazienaveen en vv Zwartemeer zullen zal vanaf 1 juli 2017 verder gaan als FC Klazienaveen.

Eerste knopen doorgehakt

Eén van die werkzaamheden is het vinden van een (nieuwe) hoofdtrainer. Op de website van vv Klazienaveen staat inmiddels te lezen dat FC Klazienaveen niet verder gaat met Daan Lelieveld, de huidige hoofdtrainer van vv Klazienaveen. De nieuw gevormde technische commissie heeft de eerste knopen doorgehakt en besloten om volgend seizoen met een nieuw gezicht voor de groep te beginnen.

Lees ook: FC Klazienaveen fusieupdate november 2016

Een mededeling die voor Daan Lelieveld erg vervelend was. Nadat het wegsaneren van de zaterdagtak bij ZFC Zuidlaren een vroegtijdig einde van het dienstverband betekende, is het nu een fusie die een langdurige relatie in de weg zit. Ondanks de teleurstelling reageerde Lelieveld begripvol. Daan Lelieveld heeft het bij Klazienaveen naar de zin en wil de goede positie op de ranglijst verbeteren. Men durft zelfs hardop te dromen: “Wat zou het toch mooi zijn om met FC Klazienaveen in te stromen in de 1e klasse”.

Hoe dan ook, met Lelieveld heeft vv Klazienaveen dit jaar de eerste stappen gezet in het verbeteren van de organisatie. Aan een nieuwe, neutrale, trainer de schone taak om dit onder de vlag van FC Klazienaveen verder uit te bouwen.

Ambitieuze en enthousiaste hoofdtrainer

Op tweenul.nl geeft de technische commissie te kennen voor het seizoen 2017/2018 voor FC Klazienaveen op zoek te zijn naar een ambitieuze en enthousiaste hoofdtrainer voor de A-selectie die momenteel uitkomt in de Zaterdag Tweede Klasse. De nieuwe fusieclub, voortkomend uit vv Klazienaveen en vv Zwartemeer, beschikt over een veelzijdige selectie en heeft de beschikking over een uitstekende accommodatie met veldverlichting.

Van de nieuwe hoofdtrainer verwacht de technische commissie onder andere het volgende:

  • Minimaal TC2 diploma.
  • Goede samenwerking met de technische staf en overige geledingen binnen de vereniging.
  • Interesse en betrokkenheid bij de gehele club FC Klazienaveen.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Dennis Lubben (dennislubben@hotmail.com)

(Bron: vvklazienaveen.nl/tweenul.nl)Back To Top