EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen zoekt sponsoren voor wedstrijdtenues

fc klazienaveen zoekt wedstrijdtenue sponsors sponsorenKlazienaveen – Heb jij nog tips voor de Sponsorcommissie voor eventuele wedstrijdtenuesponsors?? Neem zo snel mogelijk contact op!

Presentatiegids

FC Klazienaveen wil graag al haar teams in de Presentatiegids 2017-2018 presenteren in de nieuwe outfit en met een wedstrijdtenue sponsor op de borst. Voor de volgende teams hebben we nog geen (potentiële) sponsor voor het wedstrijdtenue: FC Klazienaveen zat. 3, FC Klazienaveen zat. 4, FC Klazienaveen zat. 7, FC Klazienaveen zon. 3 en FC Klazienaveen 35+ 4.

Wedstrijdtenue sponsoring

Heb jij nog bedrijven in je netwerk – of relaties van jou die bedrijven weten – die reclame-uiting via FC Klazienaveen wedstrijdtenue sponsoring willen overwegen, neem dan contact op met de Sponsorcommissie van FC Klazienaveen: sponsoring@fcklazienaveen.nl.

Om de kleding nog voor de fotosessies van 3, 4 en 5 september gereed te hebben, moet medio volgende week de belettering van de shirts duidelijk zijn. Stuur je tips daarom z.s.m. doch uiterlijk zondag 13 augustus 2017. De Sponsorcommissie zal dan met de potentiële sponsor overleg plegen en e.e.a. in lijn met de FC Klazienaveen kledingvoorschriften realiseren.Back To Top