EEM Groepenkasten

FC Klazienaveen zonder punten uit Meppel

fc klazienaveen 2018-2019Klazienaveen/Meppel – FC Klazienaveen is afgelopen zaterdag weer met lege handen terug gekeerd na de uitwedstrijd in en tegen Meppel.

Ziekenboeg

Terwijl de zieken-/geblesseerden-boeg al overvol was kwam daar zaterdagmorgen nog Ruben de Munnik bij en vlak voor de wedstrijd moest keeper Justin Verschoor geblesseerd afhaken. Daarbij kwam nog dat Stan Kroeze al snel in de wedstrijd met een hoofdblessure na een kopduel naar de kant moest. De overgebleven spelers van FC Klazienaveen weerden zich kranig maar moesten in de eerste helft het overwicht aan FC Meppel laten. FC Meppel had zich in de zomerstop versterkt met een aantal ervaren spelers en dat was op het veld ook te zien. FC Meppel kwam al vrij vroeg op 1-0 en kregen daarna nog een aantal goede kansen, maar wisten die niet te benutten. In de weinige tegenstoten van FC Klazienaveen had FC Klazienaveen ook pech, zo werden hen 2 strafschoppen onthouden.

Scoren

Het bleef tot de rust 1-0 en in de tweede helft was FC Klazienaveen de bovenliggende partij die aandrong op het doel van FC Meppel. Scoren lukte FC Klazienaveen echter niet. Dat lukte FC Meppel nog wel. Rob Groote ging in de fout door als laatste verdediger Jos Fidom uit te willen kappen. Dat mislukte hem en daardoor kon Jos Fidom alleen op de keeper af die hij kansloos liet voor de 2-0.

Uitblinker

Direct daarop scoorde FC Klazienaveen wel, alhoewel het laatste zetje via een FC Meppel-speler ging. FC Klazienaveen ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker en zette vol druk naar voren. In de slotfase ging keeper Leon Hoogenberg mee naar voren bij een corner. De corner werd afgeslagen door FC Meppel die daarmee een counter inzette op het lege doel. Dit buitenkansje werd benut voor de 3-1 en daarmee was het duel gespeeld. Uitblinker van de wedstrijd was keeper Leon Hoogenberg. Oorspronkelijk als wissel meegegaan en vervolgens een aantal schitterende reddingen verrichtend, toen FC Meppel uit de geboden ruimte achterin, gevaarlijk voor zijn doel verscheen. Daarmee hield hij zijn ploeg lang in de race.

Volgende wedstrijd

Volgende week wacht FC Klazienaveen het thuisduel tegen Omlandia. Deze zullen gebrand zijn hun zwakke competitiestart om te buigen. Hetzelfde geldt voor FC Klazienaveen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top