EEM Groepenkasten

Feestelijke heropening Aldi Klazienaveen op 20 juli

aldi klazienaveen verbouwing 2018Klazienaveen – Op vrijdagochtend 20 juli wordt om 8 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Langestraat in Klazienaveen feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Machiel Siekman.

Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Gesloten wegens verbouwing

In verband met de verbouwing is het filiaal gesloten sinds dinsdag 10 juli.

Gezellige drukte

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multimedia PC’s, bandschuurmachines of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Winkel in de nieuwe Aldi-stijl

De enthousiaste filiaalleider Machiel Siekman: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een winkel in ‘nieuwe stijl’ kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar om ook in de toekomst onze klanten goed van dienst te zijn in Klazienaveen. We heten iedereen dan ook van harte welkom.”

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Tuinmeubelactie

Op vrijdag 20 juli, zaterdag 21 juli en zondag 22 juli wordt er ter gelegenheid van de opening een grote tuinmeubel- en accessoires-actie gehouden. Klanten kunnen op het buitenterrein van Aldi kennismaken met de hoge kwaliteit tuinmeubelen en -accessoires met kortingen tot wel 70%. Het Aldi-personeel staat klaar om te helpen met het inladen van de nieuw aangeschafte tuinmeubelen.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Het pand is energiezuinig. Alle binnen- en buitenverlichting bestaat uit LED-lampen. Karton en plastic worden 100% gerecycled.
Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

Openingstijden

De vernieuwde winkel aan de Langestraat 151 beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De nieuwe openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00-21.00 uur, op zaterdag van 08.00-21:00 uur en op zondag van 10.00-18.00 uur. Tijdens de openingsdag op vrijdag 20 juli is het filiaal geopend tot 22:00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Aldi Klazienaveen

Langestraat 151
7891 GK Klazienaveen

 

Tripadvisor NL 600x300
Winkelen


Back To Top