EEM Groepenkasten

Feestelijke opening Arts & Dier door boswachter Arjan Postma

Arts&Dier Opening 2016Klazienaveen – Afgelopen zaterdag is de dierenartsenpraktijk Arts & Dier onder grote belangstelling feestelijk geopend door boswachter Arjan Postma, bekend van onder andere RTL Late Night, RTL-natuurquiz “Het zijn net mensen” en de reeks “De natuur draait door” in “De Wereld Draait Door”.

In het begin nam boswachter Arjan het woord en vertelde de massaal toegestroomde aanwezigen een en ander over dieren in het algemeen. Daarna vond de opening plaats.

arts&dier, opening, hond

De echte opening, het doorknippen van het lint, of in dit geval het doorbijten daarvan, werd verricht zeer toepasselijk verricht door een hond.

De hond was de afgelopen week getraind voor de officiële openingshandeling en het ging telkens feilloos, aldus de eigenaar van de viervoeter. Door de enorme belangstelling was de situatie voor het dier nu toch wel even heel iets anders, maar na wat lichte aanmoedigingen vervulde de hond uitstekend zijn taak: het doorbijten van de bot die tussen 2 linten hing. De officiële opening was daarmee een feit.

Tijdens de opening waren er diverse acties, zoals een gratis gezondheidscheck voor huisdieren en een kleurplaatactie (win een dag dierendokter zijn). Tevens konden kinderen hun ziek knuffel laten onderzoeken door een echte Poppen- en Berendokter.

arts & Dier, opening, poppendokter

Hieronder een aantal foto’s van de opening. Klik hier om meer foto’s te bekijken en/of na te bestellen.arts&dier, openingarts&dier, openingarts&dier, openingarts&dier, openingarts&dier, openingarts&dier, openingarts&dier, opening, Arjan Postma arts & Dier, opening, hondentrimmenarts & Dier, opening, onderzoek

Klik hier om meer foto’s te bekijken en/of na te bestellen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top