EEM Groepenkasten

Feestelijke start Baptistengemeente in Esdal College Klazienaveen

startzondag 2015 babtistengemeenschap VBG de RegioKlazienaveen – Baptistengemeente De Regio verhuist van Erica naar Klazienaveen, waar zij haar wekelijkse kerkdiensten in het splinternieuwe Esdal College zal gaan houden. Op zondag 30 augustus is er een feestelijke startzondag. Hierin zal de bekende dominee Orlando Bottenbley voorgaan. Het thema van de dienst is ‘de handen ineen slaan’. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen bij De Regio. De kerkdienst start om 10.00 uur.

Feestelijke dienst

De startzondag is een feestelijke dienst waarin aandacht is voor iedereen van jong tot oud. Voor kinderen is er voor verschillende leeftijden een speciale kinderdienst. De kerkdienst wordt geleid door Orlando Bottenbley, hij is voorganger van de bekende mega Vrije Baptistengemeente Bethel uit Drachten.
Na afloop van de kerkdienst zo rond 11.30 uur wordt er koffie gedronken en staat er voor alle aanwezigen een lunch klaar.

Ook ’s middags staan er voor wie dat wil nog verschillende activiteiten op het programma. Zo is er voor de kinderen een springkussen en een poppenvoorstelling van Roelof Speelman en voor de volwassenen een spel. Ook kan er door de liefhebbers een potje worden gevoetbald.

Maranatha

Baptistengemeente De Regio heeft vier jaar in het ’t Schienvat in Erica kerkdiensten gehouden, toen nog onder naam Maranatha. In het nieuwe Esdal College is meer ruimte en zijn er meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld speciale kinderdiensten. De Regiogemeente vindt het zeer belangrijk om aandacht voor kinderen te hebben en een bij hen passend programma te bieden. Mede daarom hebben ze zich nu ‘gehuisvest’ in de nieuwe school, waar deze mogelijkheden geboden worden.

Elke zondag dienst

Na de startzondag op 30 augustus zal er elke zondag een dienst worden gehouden in het Esdal College. Natuurlijk is het mogelijk ook deze diensten te bezoeken. Aanvang elke zondag 10.00 uur. Meer informatie over Baptistengemeente De Regio is te verkrijgen op www.vbgderegio.nl.

startzondag 2015 babtistengemeenschap VBG de RegioBack To Top