EEM Groepenkasten

Feestmiddag Rode Kruis afdeling Klazienaveen in Noorderbreedte

Noorderbreedte KlazienaveenKlazienaveen – Op woensdag 11 oktober aanstaande houdt het Rode Kruis afdeling Klazienaveen e.o.  weer haar jaarlijkse feestmiddag in de Noorderbreedte in Klazienaveen.

De zaal is geopend vanaf 13.30 uur. De opening is om 14.00 uur door de voorzitster van het Rode Kruis Klazienaveen en daarna zal Gerrie van der Veen het stokje van haar overnemen en de aanwezigen muzikaal door de middag heen leiden.

Tijdens de middag zal er in de pauze een verloting plaatsvinden waarbij leuke nuttige prijsjes gewonnen kunnen worden. Ook is er dan gelegenheid om handwerkartikelen te kopen.

Het afsluitend koud-en-warm buffet zal omstreeks 17.15 uur voor je klaarstaan.

Kosten en opgeven

De kosten voor deze middag zijn € 12,50 per persoon. Dat is inclusief entree, koffie, consumptie en het buffet.

Opgave voor deze middag moet vóór 3 oktober aanstaande bij Karin Bakker via telefoonnummer (0591) 31 77 84 (bij voorkeur na 18.00 uur bellen).

Indien gewenst kan de organisatie voor vervoer zorgen. Dat dien je wel vooraf even te melden bij jouw opgave. Hiervoor vraagt de organisatie wel een kleine bijdrage van slechts € 2,00 per persoon die aan de chauffeur betaald moeten worden.

Voor iedereen, lid of geen lid

Deze feestmiddag is voor een ieder bedoeld, je hoeft geen lid te zijn van het Rode Kruis.

Daarnaast wil het Rode Kruis ook nog even hun soosmorgens (Rode Kruis-morgens) onder de aandacht brengen. Deze zijn inmiddels weer van start gegaan. De eerstvolgende data zijn 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober enzovoorts,  dus 1x per 2 weken. Kom gerust eens langs om te kijken.

rode kruis

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top