EEM Groepenkasten

Fiets jij mee voor energie?

Fietspad Koning Willem Alexanderkanaal Veenvaart KlazienaveenOranjedorp – Stichting Energy4Kids houdt op zondag 3 juni aanstaande een fietstocht voor jong en oud. De fietstocht wordt georganiseerd door Energy4Kids in samenwerking met het dorpshuisbestuur en de activiteitencommissie van Oranjedorp.

20 en 40 km

De start van de fietstocht is tussen 10.30 en 12.00 uur. Er zijn 2 routes: 20 km en 40 km. Deze routes gaan door verschillende landschappen in het prachtig stukje Drenthe. De routes gaan afgewisseld door bossen, over heidevelden en langs mooie stroompjes. Onderweg valt er van alles te zien en te beleven.

Bij de stops is het mogelijk om te eten en te drinken en te toiletteren. Ook wordt er fruit aangeboden door Rijsdijk Groente & Fruit uit Klazienaveen.

Kosten

De kosten bedragen € 5,00 voor deelnemers vanaf 13 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee doen. De opbrengsten gaan geheel naar de stichting.

Na afloop kan er een consumptie genuttigd worden in het dorpshuis. Deze wordt mede aangeboden door Potters Boomkwekerij uit Oranjedorp.

Geslaagd evenement

Energy4kids is deze fietstocht begonnen omdat het bestuur vaak te horen kreeg dat de wandelingen Walk4Energy prachtig waren en of er ook zoiets voor de fietser kon worden georganiseerd. Daarom heeft de stichting besloten hier gehoor aan te geven. De stichting is er van overtuigd dat het net zo’n geslaagd evenement wordt als walk4energy.

Overige acties

Daarnaast is Energy4Kids ook op andere fronten druk bezig om geld in te zamelen:

  • In mei en juni kunnen klanten van de Boni in Klazienaveen de emballagebonnetjes in de daarvoor bestemde bus deponeren.
  • Zondag 7 oktober vindt wederom het wandelevenement Walk4Energy plaats.

Iedereen is welkom

“Maar we hopen jullie eerst te zien met de fiets op zondag 3 juni bij het dorpshuis van Oranjedorp.”, laat het bestuur weten.

Help energiestofwisselingsziekten de wereld uit, want tenslotte heeft ieder kind recht op energie!!

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top